Το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου συνεδριάζει στις 29 Σεπτεμβρίου (Θέματα)

325

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, καλεί τον δήμαρχο Ραφήνας,τους δημοτικούς συμβούλους και τους προέδρους των κοινοτικών συμβουλίων Ραφήνας και Πικερμίου σε συνεδρίαση δια περιφοράς την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 με ώρα έναρξης 19.00 και ώρα λήξης 20.30, με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης: 

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

  • Λήψη απόφασης περί καθορισμού και έγκρισης της αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου για τον χειρισμό τριών (3) αγωγών αποζημίωσης.
  • Λήψη απόφασης περί αποδοχής επιχορήγησης και 16ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2020.
  • Λήψη απόφασης ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού στην τράπεζα της Ελλάδος για την εκταμίευση της χρηματοδότησης του έργου: «Παρεμβάσεις αποκατάστασης και ανάδειξης του κτιριακού αποθέματος στον λόφο του Οχυρού»  με Κωδικό ΟΠΣ- /MIS 5021578, με  Σ.Α. Ε1551και κωδικό πράξης Σ.Α. (κωδικός εναρίθμου) 2018ΣΕ15510098.
  • Λήψη απόφασης περί παράτασης του  συμφωνητικού για την «Μίσθωση χώρου στάθμευσης για εξυπηρέτηση των προσερχομένων στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Διασταύρωσης Ραφήνας πλησίον του Κέντρου Υγείας.
  • Λήψη απόφασης περί σταδιακής διακοπής διέλευσης οχημάτων σε οδούς των σχολικών συγκροτημάτων 1ου και 3ου Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Ραφήνας.  
  • Λήψη απόφασης περί κοπής δέντρου στο Δημοτικό Κοιμητήριο “Μεταμορφώσεως του Σωτήρος” της Δ.Κ. Πικερμίου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ