Το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου(ποια είναι τα έξι θέματα)

279

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, καλεί τον δήμαρχο Ραφήνας,τους δημοτικούς συμβούλους και τους προέδρους των κοινοτικών συμβουλίων Ραφήνας και Πικερμίου σε συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη – με χρήση της τεχνολογίας e:Presence(www.epresence.gov.gr) που έχει παραχωρηθεί για χρήση με σχετική εγκύκλιο του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης –  την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020 με ώρα έναρξης στις 19.00 και ώρα λήξης στις 20.30 (με δικαίωμα παράτασης του χρόνου τηλεδιάσκεψης σε περίπτωση που απαιτηθεί) με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης περί καθορισμού τρόπου διάθεσης του υπολειπόμενου προϊόντος του ερανικού λογαριασμού υπέρ των πληγέντων από την πυρκαγιά της 23ης-24ης Ιουλίου 2018.
  2. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης ρυμοτομικού σχεδίου σύμφωνα με την μελέτη «ΔΡΑΣΕΙΣ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ  ΡΑΦΗΝΑΣ».
  3. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2020.
  4. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης  της αίθουσας του Αμφιθεάτρου του Γυμνασίου – Λυκείου Ραφήνας στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Ραφήνας.
  5. Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας ανάθεσης σε τρίτους της υπηρεσίας «Καθαρισμός οικοπέδων βάσει του άρθρου 94 του Ν. 3852/2010.
  6. Λήψη απόφασης περί κοπής δέντρων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 ΜΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ