”Το γέλιο βγήκε από τον Παράδεισο” στην Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας

251

 

Αγαπητά μέλη της Λέσχης μας,

Μιας και βρισκόμαστε και πάλι κλεισμένοι στα σπίτια μας, η Λέσχη, σας προτείνει για την εβδομάδα 15 με 22 /11 μια ξεκαρδιστική κωμωδία του 1963, για να γελάσουμε και λίγο, με τους ανεπανάληπτους ηθοποιούς του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου.

ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
Διάρκεια: 94’

Την ταινία θα την βρείτε στο link.
https://www.youtube.com/watch?v=d3Ho7wtZx5s

Σκηνοθεσία:
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ηθοποιοί: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΝΕΖΕΡ ΜΑΡΙΚΑ, ΡΙΖΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΒΟΥΛΑ, ΓΑΛΑΝΗ ΡΕΝΑ, ΝΤΑΛΙ ΓΚΙΖΕΛΑ, ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σύνοψη:
Ο επιχειρηματίας Ξενοφών Καρύδης πασχίζει να παντρέψει τη ναζιάρα κόρη του Λίζα, που μόλις επέστρεψε απ’ το εξωτερικό, με τον καλοσυνάτο συνεταίρο του Προκόπη, αλλά αυτός τα θαλασσώνει ελαφρώς, επιτρέποντας στη Λίζα να φλερτάρει με κάποιον τύπο, ο οποίος επίσης επέστρεψε στην Ελλάδα προσφάτως. Ο πατέρας της, με τη βοήθεια του Προκόπη, διαδίδει ότι η «περίφημη» σταρ του σινεμά Γκιζέλα Ντάλι ήταν ερωμένη του Προκόπη – πράγμα που τον καθιστά περιζήτητο μεταξύ των γυναικών, αφού ακόμα και η «ποζάτη» Λίζα πιστεύει το παραμύθι. Το όλο σχέδιο φαίνεται να εξελίσσεται καλά, μέχρις ότου καταφθάνει η Γκιζέλα Ντάλι αυτοπροσώπως, πληροφορούμενη τις περίεργες φήμες, ο δε ζηλιάρης αρραβωνιαστικός της Βρασίδας ζητάει το λόγο απ’ τον Προκόπη. Δίνονται οι απαραίτητες εξηγήσεις και η όλη παρεξήγηση λύνεται ως συνήθως, τα πράγματα πάνε κατ’ ευχήν και ο Προκόπης παντρεύεται τελικά τη Λίζα.

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================