Το ΚΑΠΗ Ραφήνας υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με το άναμμα του δέντρου! (video&φωτογραφίες)

1120

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Κ.Α.Π.Η Ραφήνας.

Για όσους δεν είδαν απο το fb του rpn.gr τις live αναμεταδόσεις

με την οικοδέσποινα Διευθύντρια του “Φ. Καβουνίδης” Ευγενία Καπριγιάννη να καλωσορίζει τους προσκεκλημένους και τους σύντομους χαιρετισμούς των:Γερασίμου Βουδούρη και Ευαγγέλου Μπουρνού,να σας ενημερώσουμε ότι η είδηση που βγήκε από τη σημερινή εκδήλωση είναι ότι η συνδρομή στο Κ.Α.Π.Η Ραφήνας, από 6€ ανέβηκε στα 10€, αλλά σε αντιστάθμισμα του επιπλέον τιμήματος, τα μέλη του ΚΑΠΗ και έπειτα από συμφωνία του Γ. Βουδούρη με τον Εμπορικό Σύλλογο, θα εφοδιαστούν με κάρτες και θα έχουν σημαντικές εκπτώσεις για αγορές τους από καταστήματα της τοπικής αγοράς.

Στη σημερινή εορταστική εκδήλωση, τα μέλη του ΚΑΠΗ αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους και έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα μεταδίδοντας τη μοναδική ενέργεια και τη γιορτινή τους διάθεση ενόψει των Αγίων Ημερών, έχοντας μάλιστα και συμπρωταγωνιστές τους μαθητές του νηπιαγωγείου της Ραφήνας.

Στην εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου παραβρέθηκαν -μεταξύ άλλων

– ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς,

η Αντιδήμαρχος Δήμητρα Τσεβά,

ο δημ. σύμβουλος και πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ “Φ. Καβουνίδης” Γεράσιμος Βουδούρης,

οι τοπικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας Αμαλία Αγγέλου και Νίκος Γανιάρης,

ο επικεφαλής της “Νέας Αντίληψης” Ναύαρχος ε.α Βασίλειος Μπουρνιάς,

ο πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Ραφήνας Βλαδίμηρος Καισερλόγλου, η Διευθύντρια του Ν.Π.Δ.Δ “Φ. Καβουνίδης” Ευγενία Καπριγιάννη με

τα αεικίνητα και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη στελέχη του ΚΑΠΗ Ραφήνας .

Η υπεύθυνη της καλλιτεχνικής ομάδας του Κ.Α.Π.Η Ραφήνας Χαρά Δεληγιάννη με την ευκαιρία της σημερινής εορτής έστειλε και τις ευχές της προς όλους τους αναγνώστες μας.

Ακολουθούν εικόνες απο τη σημερινή γιορτή