Το Λύκειο Ελληνίδων Ραφήνας αναπολεί την χρονιά που πέρασε(βίντεο)

293

 

Το Λύκειο Ελληνίδων Ραφήνας αποχαιρετά για το καλοκαίρι τα μέλη,τους φίλους και όλους τους συμπολίτες μας που συμμετέχουν και στηρίζουν το σημαντικό έργο τους.Ακολουθεί ένα καταπληκτικό βίντεο με τις δράσεις του Λ.Ε.Ρ για την χρονιά που πέρασε.

Μια χρονιά με δημιουργικότητα, πλούσιες εμπειρίες, έντονη δράση, κορύφωση του πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντισμού. Με το κοινωνικό πρόσωπο του Λ.Ε.Ρ. να πρωταγωνιστεί, με επιτυχημένες εμφανίσεις και ποιοτικές παρουσιάσεις. Με ταξίδια και συμμετοχές σε εθνικά και διεθνή φεστιβάλ, με αξιέπαινες πρωτοβουλίες και ομαδική εργασία. Με πρωτότυπες δράσεις, συνεργασίες με άλλους φορείς και προσωπικότητες, προώθηση της παράδοσης και των σύγχρονων εκφάνσεών της, διάδοσης του ελληνικού πολιτισμού σε νέους και παιδιά. Αξιόλογες εκδόσεις και μοναδικές δημιουργίες χειροποίητων έργων.Με τη διαμόρφωση ενός ζεστού, φιλόξενου κλίματος ανάμεσα στα μέλη της λυκειακής οικογένειας που συνενώθηκαν ψυχικά, εκτίμησαν, αγάπησαν ακόμα και μέσα στη δύσκολη, πρωτόγνωρη περίοδο του εγκλεισμού.
Αναπολώντας με συγκίνηση όλες τις στιγμές και τις εμπειρίες που βιώσαμε μαζί, θα ήθελα να απευθύνω τις πιο αγνές και ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε όλες τις κυρίες του Δ.Σ. , αλλά και σε όσες τις περιστοιχίζουν, που άοκνα, με επιμονή, υπομονή και αγάπη συνέβαλαν στην επιτυχή λειτουργία και ανοδική πορεία του Λυκείου μας. Να συγχαρώ τις δασκάλες και τους δασκάλους όλων των τμημάτων μας για την δημιουργικότητα, τη συνεργατικότητα, την υπευθυνότητα και τη φροντίδα που επιδεικνύουν προς τους μαθητές και το έργο τους! Τέλος να ευχαριστήσω τους γονείς και τους συμπολίτες μας που με εμπιστοσύνη αγκαλιάζουν το Λύκειό μας, ακολουθούν τις αρχές του και σέβονται τους ανθρώπους του.
Εύχομαι καλή αντάμωση τη νέα σχολική χρονιά με την υπόσχεση να καταφέρουμε να αποχαιρετιστούμε από κοντά σύμφωνα με τις υπουργικές οδηγίες και την υπευθυνότητα που μας διακρίνει! Ας μοιραστούμε όλοι μαζί την πραγματικά πλούσια δράση του Λ.Ε.Ρ. τη χρονιά που πέρασε μέσα από το βίντεο που με νοσταλγική διάθεση και χαρά ετοιμάσαμε!
Η Πρόεδρος του Λ.Ε.Ρ.
Εύη Γκατσοπούλου