Το νέο βιβλίο της Ραφηνιώτισσας Κατερίνας Μανανεδάκη κυκλοφόρησε : Συνέντευξη στο rpn.gr

355

Το δέκατο έβδομο βιβλίο της ”δικιάς μας” Κατερίνας Μανανεδάκη είναι εδώ και έρχεται, όπως λέει και η ίδια, για να φέρει το καλοκαίρι στις καρδιές μας και το χαμόγελο στα χείλη μας.

Εμείς μιλήσαμε με τη συγγραφέα και μας αποκάλυψε ,πως αυτή η καινούρια ιστορία του βιβλίου, έχει να κάνει με τη δική μας αληθινή ζωή ,αφού καταγράφει με χιουμοριστικό αλλά και βαθιά ανθρώπινο τρόπο, όσα περάσαμε και περνάμε ακόμη με την Παγκόσμια Πανδημία αλλά και με τα όσα περνάει η πρωταγωνίστρια του βιβλίου με την…επίθεση στη ζωή της των πεθερικών της, αφού όπως με αστείο τρόπο περιγράφει η συγγραφέας…χέρι χέρι έρχονται πάντα οι καταστροφές!

Κ.Τ «Κατερίνα μίλησε μας γι αυτό το καινούριο βιβλίο. Δώσε μας μια μικρή γεύση από την ιστορία του»

Κ.Μ Είναι μια ιστορία καθημερινής τρέλας. Βάζει στο μικροσκόπιο όσα περάσαμε και περνάμε φέτος, να μας δώσουν πίσω τα λεφτά που δώσαμε για τα γούρια του 20, και μας καλεί να χαμογελάσουμε με όλους και με όλα.

Αν θέλετε μικρή γεύση…

Τρελαθήκατεεε; Τρελαθήκατεεε;

Κοντεύετε; Α, ωραία. Μια στιγμή να απολυμάνω στα γρήγορα έναν ζουρλομανδύα και πάμε παρέα να γελάσουμε, να ξεφύγουμε από τους πάντες και τα πάντα. Είχα, που λέτε, τον άντρα, τα παιδιά, τον σκύλο, μια δουλειά, και μια ωραία πρωία έκαναν την εμφάνισή τους η παγκόσμια πανδημία και τα πεθερικά μου! Γιατί χέρι χέρι έρχονται πάντα οι καταστροφές. “Ο καλός ο πεθερός, γάιδαρος καμαρωτός, και η κακιά η πεθερά, κολοβή οχιά”.

Και για περισσότερη τρέλα, σας έχω καυτό κούκλο toy boy, που χορεύει τσίτσιδος στο απέναντι μπαλκόνι, έχω “καθαρισμό αύρας” για να διώξετε την αρνητική ενέργεια, έχω σούπερ σέξι μεγάλο έρωτα dj, όχι παίξε γέλασε, φίλες σε απόγνωση, τρελές παρακολουθήσεις και ωραιότατα υπαρξιακά τού τύπου “ποια είμαι;”, “πού πάω;” και “με αδυνατίζει καθόλου η κόκκινη μάσκα με τις ροζ καρδούλες ή να αρκεστώ στα κίτρινα γάντια που έχω στολίσει με πολύχρωμα φωτάκια;”

Μια οικογένεια που θα μπορούσε να είναι… η δική σας, στο πιο αστείο και επίκαιρο βιβλίο της εποχής μας. Γιατί… και τα ζούμε και προλαβαίνουμε να τα γράψουμε!

Κ.Τ «Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και πάντα πολλά πολλά χαμόγελα»

Κ.Μ Ευχαριστώ πολύ και να είμαστε όλοι πάντα ασφαλείς, υγιείς , με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον. Καλό καλοκαίρι σε όλους μας!

Κατερίνα Τράση