spot_img
13.6 C
Rafina
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Το νεότερο θύμα στη χώρα μας ο 35χρονος που πέθανε σήμερα

 

 

 

Έλληνας μουσουλμάνος με καταγωγή από το Διδυμότειχο, ο Μουσταφά, πριν από 18 μήνες είχε γίνει πατέρας μια κόρης. Μια οικογένεια χαρούμενη, όπως λένε οι γείτονες, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του cnn.gr ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού, προσήλθε στο νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης πριν από 8 ημέρες, εμφανίζοντας μόνο πυρετό και κανένα άλλο σύμπτωμα.

Από την κλινική του εικόνα, όμως, οι γιατροί θεώρησαν το περιστατικό «ύποπτο» για τον κορωνοϊό και το απομόνωσαν σε ειδικό θάλαμο. Παρά το γεγονός ότι το πρώτο τεστ, ήταν αρνητικό, του χορήγησαν προληπτική αγωγή για COVID-19, καθώς όπως λένε, στηρίζονται στην κλινική εικόνα και όχι στα εργαστηριακά ευρήματα για να μη χάνουν χρόνο.

Οι υποψίες τώρα στρέφονται σε πιθανούς γενετικούς παράγοντες, οι οποίοι οι γιατροί γνωρίζουν στην κλινική πράξη ότι ίσως επηρεάζουν τη θανατηφόρο έκβαση κάποιων ασθενών, χωρίς όμως ακόμα να υπάρχουν παγκοσμίως αποδείξεις γι’ αυτό.

Αυτή την εβδομάδα

Ο Μπάρμπα Βάγγος γεμίζει μουσική την Κυριακή 1 Νοεμβρίου!

Μια ξεχωριστή μουσική Κυριακή μάς περιμένει στην πλατεία της...

Ραφήνα: Πέντε χρόνια κάθειρξη για τον Ρουμάνο που είχε συλληφθεί για φωτιές το 2024

Σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών καταδικάστηκε, σύμφωνα με τις...

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Ξεκινούν τον Νοέμβριο οι Σχολές Γονέων

Τον Νοέμβριο του 2026 ξεκινούν οι συναντήσεις των δύο...

ΝΕΑ

Ο Μπάρμπα Βάγγος γεμίζει μουσική την Κυριακή 1 Νοεμβρίου!

Μια ξεχωριστή μουσική Κυριακή μάς περιμένει στην πλατεία της...

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Ξεκινούν τον Νοέμβριο οι Σχολές Γονέων

Τον Νοέμβριο του 2026 ξεκινούν οι συναντήσεις των δύο...

RPN.GR