Το ψάξαμε:Κανένας υπάλληλος του δήμου Ρ-Π δεν απειλήθηκε,ούτε προπηλακίστηκε από κανέναν

647

Στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ακούστηκαν κάποιες βαριές κατηγορίες εκ μέρους του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνού για κάποιον ”ανεγκέφαλο” συμπολίτη μας,κάτοικο Διώνης ο οποίος απείλησε υπάλληλο της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου.

Ο Δήμαρχος επίσης είπε κατά λέξη,όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το βίντεο που ακολουθεί από το 9.35-12ο λεπτό της ζωντανής μετάδοσης που κάναμε μέσω facebook,ότι από σήμερα θα κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να προφυλάξει υπάλληλο που απειλήθηκε και προπηλακίστηκε από ανεγκέφαλο(Ειπώθηκε δυο φορές ο χαρακτηρισμός) συμπολίτη μας.

Επίσης ανέφερε ότι δεν επιτρέπει τέτοιες τακτικές ”καουμπόικες”,και όποιος θέλει μπορεί να πάει να απειλήσει τον ίδιο τον κ.Μπουρνού.Δήλωσε επίσης ότι οι υπάλληλοι του δήμου δεν είναι απροστάτευτοι και ούτε μπορεί κανείς να τους προπηλακίζει.

Εμείς ,ως οφείλαμε,επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον περί ου ο λόγος υπάλληλο του δήμου,ο οποίος μάς δήλωσε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε απειλήθηκε ή προπηλακίστηκε από κανέναν,παρά μόνον έπεσαν εμμέσως στην αντίληψή του κάποιες αντιρρήσεις και κουβέντες που ειπώθηκαν-τίποτε άλλο.Κ.Τ

Δημοτικο Συμβούλιο Ραφηνας-Πικερμιου

Gepostet von rpn.gr am Dienstag, 29. Oktober 2019