spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 24 Απριλίου, 2026
spot_img

To RPN.GR χορηγός επικοινωνίας του 2ου τεύχους της ”Πυξίδας” του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Ραφήνας(Διαβάστε το εδώ)

 

 

 

Στο 2ο τεύχος συνέντευξη της Χριστίνας Φλαμπούρη, της πρώτης Ελληνίδας που «πάτησε» την ψηλότερη κορυφή κάθε Ηπείρου.

Το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού έχει πλέον αποκτήσει το δικό του ηλεκτρονικό περιοδικό, με την επωνυμία «Πυξίδα e-magazine».

Το «Πυξίδα e-magazine» είναι ένα νέο περιοδικό που η έκδοσή του ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2021 από το Τοπικό Τμήμα Ραφήνας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ). To συγκεκριμένο περιοδικό απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν την προσωπική ανάπτυξη, την κοινωνική προσφορά και τη ζωή στη φύση. Κάθε θεματική του ενότητα είναι εμπλουτισμένη με συμβουλές, έρευνες, ιδέες, γεγονότα και προτάσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων.

Θα είναι η μηνιαία σας παρέα, η οποία θα σας κρατά συντροφιά και θα σας προσφέρει έμπνευση μέσα από τα άρθρα και τις συνεντεύξεις της. Κάθε τεύχος περιέχει ενημέρωση που είναι άμεσα προσαρμοσμένη στη σημερινή εποχή και πραγματικότητα. Ακόμα, παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Τοπικού Τμήματος Ραφήνας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, καθώς και άλλων εθελοντικών οργανώσεων.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Αυτή την εβδομάδα

Χάθηκε στην Γαλήνη Αρτέμιδος- Δίδεται αμοιβή

Στις 21/04 χάθηκε στην περιοχή Γαλήνη Αρτέμιδος. Δεν έχει...

«Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση» για τον Κορινθιακό – Προειδοποίηση Παπαδόπουλου για ισχυρό σεισμό

Σαφές σήμα κινδύνου για την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας...

Ραφήνα: Live σήμερα Παρασκευή στο Άσπρο Γίδι

Σήμερα Παρασκευή 24/04 ζωντανή μουσική στο Άσπρο Γίδι στην...

Βραβεύονται στο Βατικανό οι ήρωες που έσωσαν επιβάτες στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη

Τρεις Έλληνες που διακρίθηκαν για την προσφορά τους στην...

ΝΕΑ

Χάθηκε στην Γαλήνη Αρτέμιδος- Δίδεται αμοιβή

Στις 21/04 χάθηκε στην περιοχή Γαλήνη Αρτέμιδος. Δεν έχει...

Ραφήνα: Live σήμερα Παρασκευή στο Άσπρο Γίδι

Σήμερα Παρασκευή 24/04 ζωντανή μουσική στο Άσπρο Γίδι στην...

Βραβεύονται στο Βατικανό οι ήρωες που έσωσαν επιβάτες στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη

Τρεις Έλληνες που διακρίθηκαν για την προσφορά τους στην...

Παλλήνη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λ.Μαραθώνος λόγω εργασιών για την αποχέτευση

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Η ΕΥΔΑΠ...

Μικρές πράξεις που σε επαναφέρουν σε σένα

Η καθημερινότητα έχει έναν τρόπο να σε παίρνει μαζί...

RPN.GR