Το συγκινητικό ”αντίο”της Ραφηνιώτισας Γεωργίας Μπουτσίνη στον 23χρονο ξάδελφό της που έφυγε χτες από την ζωή

847

Πρόκειται για το νεαρό παιδί,μόλις 23 ετών,που το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου τραυματίστηκε βαρύτατα από οδηγό Ι.Χ. και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε  στην άσφαλτο έξω από το My market στην επαρχιακή οδό Χίου -Καρφά.

Ο ασυνείδητος οδηγός συνελήφθη δύο ώρες μετά ενώ άρχισε ένας μαραθώνιος για την σωτηρία της ζωής του Χρήστου, με δύο ευαίσθητες νευροχειρουργικές επεμβάσεις στο κεφάλι. Σημειώνεται ότι ήταν από την αρχή τόσο βαρύτατος ο τραυματισμός, που οι γιατροί από ένα σημείο και μετά θεωρούσαν μη αναστρέψιμη την κατάσταση του, για να τους επιβεβαιώσει η ζωή σχεδόν ένα μήνα μετά.

Ακολουθεί ο αποχαιρετισμός της εξαδέλφης του Γεωργίας-Γωγώς Μπουτσίνη η οποία είναι συντετριμμένη:

Σήμερα, θα ήθελα να αποχαιρετήσω εδώ , τον Χρήστο Κόλλια, ξάδερφό μου , μόλις 23 ετών .
Έφυγε άδικα από κοντά μας . Στις 25 Σεπτεμβρίου, ασυνείδητος οδηγός τον χτύπησε και τον άφησε αβοήθητο στην άσφαλτο στη Χίο, όπου και σπούδαζε.
Ένα μήνα μετά, και έχοντας υποστεί δύο χειρουργεία στον εγκέφαλο, άφησε την τελευταία του πνοή χθες . Δεν άντεξε..
Ο Χρήστος ήταν ένα σπάνιο παιδί, ηθικό, που δούλεψε σκληρά για να σπουδάσει και να σταθεί άξιος στην κοινωνία.

Είχε αίσθημα ευθύνης προς τους γονείς του & προς τα τέσσερα αδέρφια του. Ήταν πολύ αγαπητός σε φίλους όπως και στην τοπική κοινωνία της Κύμης.


Δυστυχώς δεν πρόλαβε να αποφοιτήσει, δεν πρόλαβε να ζήσει, δεν πρόλαβε να αγαπήσει και ν’αγαπηθεί . Δεν πρόλαβε να αδράξει την ζωή και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα .
Δυστυχώς η ζωή δεν του έδωσε την δεύτερη ευκαιρία που όλοι μας περιμέναμε και παρακαλούσαμε γι’αυτό… Του είπε: ΟΧΙ …
Καλό Παράδεισο Χρήστο.