spot_img
23.3 C
Rafina
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Το τελευταίο αντίο στον Σταμάτη Κόκοτα

 

 

Παρουσία συγγενών και φίλων γίνεται σήμερα στο νεκροταφείο Ζωγράφου η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο και η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή, σκορπώντας θλίψη στους αγαπημένους ανθρώπους του αλλά και όσους τους γνώρισαν μέσα από τα τραγούδια του.

Τις τελευταίες δέκα μέρες της ζωής του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ασκληπιείο στη Βούλα όπου οι οικείοι του ήταν συνεχώς κοντά του.

Φίλοι του εκλιπόντος από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο έσπευσαν από νωρίς στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ζωγράφου. Ανάμεσά τους ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και η Ελένη Ροδά.

https://youtu.be/4t82VkgEId0

«Δεν βρίσκω λόγια για τον Σταμάτη Κόκοτα. Έφερε έναν αέρα κοσμοπολίτικο στη διασκέδαση, είχε βελούδινη φωνή. Όταν παρουσιάστηκε στο θέατρο, πήγαινε η Αστυνομία να τον βγάλει, τόσο κόσμο είχε», ανέφερε ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Όπως γνωστοποίησε ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας η κηδεία του τραγουδιστή πραγματοποιείται, τιμής ένεκεν, με δημοτική δαπάνη στο δήμο Ζωγράφου.

Αυτή την εβδομάδα

Νέος Βουτζάς: Έντονη διαμαρτυρία για τη μείωση των λεωφορειακών δρομολογίων από 34 σε 17

Την έντονη διαμαρτυρία του για τις αλλαγές στη συγκοινωνιακή...

Σπάτα: Έκκληση για μάρτυρες τροχαίου κοντά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Έκκληση για πληροφορίες απευθύνει οδηγός που, σύμφωνα με την...

Γεράσιμος Βουδούρης για το ιατρείο στο Κολωνάκι: «Όλοι γνώριζαν για την πλασμαφαίρεση»

Σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία του ιατρείου στο Κολωνάκι,...

ΝΕΑ

Μεγάλη νησιώτικη γιορτή στο Πικέρμι με την Αθλητική Ένωση Πικερμίου

Μια μεγάλη γιορτή με άρωμα Αιγαίου διοργανώνει η Αθλητική...

Πικέρμι: Η εβδομάδα στρώνει τραπέζι στο Οβελιστήριο των Φίλων

Κάθε ημέρα και μια διαφορετική σπιτική γεύση! Στο Οβελιστήριο...

RPN.GR