Το τοπικό συμβούλιο Πικερμίου έχει “μήνυμα” απο την Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Εμπόρων!

365
www.rpn.gr emporikos sillogos rafinas

1ο Θέμα:

Η Ένωση μας με έκπληξη διαπίστωσε ότι την Τετάρτη 12 Φεβ. 2020 στο Κοινοτικό Συμβούλιο Πικερμίου υπάρχει η εξής εισήγηση σαν 4 θέμα:

«Πρόταση για να ανοίγουν τις Κυριακές τα καταστήματα της Δημοτικής Κοινότητας Πικερμίου όπως ανοίγουν της Δημοτικής Κοινότητας Ραφήνας για την εξυπηρέτηση των πολιτών και του τουριστικού κοινού.»

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, όπου είμαστε ο μοναδικός φορέας που τους εκπροσωπεί, ότι ουδέποτε υπήρξε πρόταση από την ένωση μας ή μέλους μας, επαγγελματία, έμπορου, προς την ένωση για το παραπάνω θέμα. Ως εκ τούτου ενημερώνουμε ότι θα παραβρεθούμε στην συνεδρίαση της κοινότητας Πικερμίου ώστε να τοποθετηθούμε αναλυτικά για το συγκεκριμένο θέμα και να διευκρινίσουμε επίσης ότι επαγγελματικά ή εμπορικά θέματα εισηγούνται από τους αρμοδίους φορείς και όχι από πολιτικούς ή πολιτικές παρατάξεις που μπορεί να κρύβουν και ιδιοτελείς σκοπούς.

2ο Θέμα:

Η Ένωση μας σε συνεργία με τοπικούς επιχειρηματίες και με την ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΟΙΥΕ συμμετέχει στην αίτηση ακυρώσεως της απόφασης που επιτρέπει στο McArthurGlen να ανοίγει τις Κυριακές. Τις Νομικές διαδικασίες αλλά και τις οικονομικές επιβαρύνσεις θα τις αναλάβει η ΕΣΕΕ.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Μαυρολέων Σπύρος Κοταρίδου Σοφία