Τόλης Βοσκόπουλος μέσω instagram: Δεν έχω κορονοϊό, ούτε τίποτε άλλο!

291
Ο δημοφιλής τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος με ανάρτησή του στο instagram θέλησε να διευκρινίσει ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του, όπως πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν.
Ο ίδιος, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από το σπίτι του δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με την κόρη του Μαρία, έγραψε: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αλλά τα δημοσιεύματα είναι για άλλη μια φορά αναληθή! Βρίσκομαι στο σπίτι μου τηρώντας τα μέτρα όπως όλοι!
Δεν νοσώ από κορονοϊό ή οτιδήποτε άλλο και θα συνιστούσα στους δημοσιογράφους να έχουν εγκυρότερες πήγες την επομένη φορά…
Ας μην ανησυχούν φίλους και γνωστούς δίχως λόγο! Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους! Με περισσότερη αλήθεια! Μένουμε σπίτι – μένουμε ασφαλείς!».

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αλλά τα δημοσιεύματα είναι για άλλη μια φορά αναληθή! Βρίσκομαι στο σπίτι μου τηρώντας τα μέτρα όπως όλοι! Δεν νοσώ από κορονοϊό ή οτιδήποτε άλλο και θα συνιστούσα στους δημοσιογράφους να έχουν εγκυρότερες πηγές την επόμενη φορά… Ας μην ανησυχούν φίλους και γνωστούς δίχως λόγο! Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους! Με περισσότερη αλήθεια! Μένουμε σπίτι – μένουμε ασφαλείς! ❤️