spot_img
19.2 C
Rafina
Σάββατο, 23 Μαΐου, 2026
spot_img

Τομ Κρουζ και Άνα ντε Άρμας: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο για τα γενέθλια της σταρ – RPN

Ο Τομ Κρουζ και η Άνα ντε Άρμας πυροδότησαν φήμες για ειδύλλιο, όταν εθεάθησαν να φτάνουν μαζί με ελικόπτερο στο Λονδίνο, λίγο πριν από τα 37α γενέθλια της ηθοποιού. Ο 62χρονος Κρουζ φέρεται να πιλόταρε ο ίδιος το ελικόπτερο.

 

 

 

Η Ντε Άρμας, η οποία έγινε 37 στις 30 Απριλίου, φορούσε ένα casual look με σορτς και φούτερ, ενώ κρατούσε ένα από τα δύο της σκυλιά. Μια άλλη γυναίκα συνόδευε την ηθοποιό, κρατώντας το δεύτερο σκυλί με λουρί, ενώ ο Κρουζ φορούσε ένα σκούρο T-shirt και τζιν.

Οι κοινές εμφανίσεις του Κρουζ και της Ντε Άρμας στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν αυξηθεί, καθώς είχαν θεαθεί να φτάνουν μαζί στο Λονδίνο με ελικόπτερο και στις 14 Μαρτίου, μαζί με τον σκηνοθέτη Νταγκ Λάιμαν.

Πηγή ανέφερε ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν δειπνήσει μαζί τον Φεβρουάριο σε ένα επαγγελματικό δείπνο με τους ατζέντηδές τους, συζητώντας πιθανές μελλοντικές συνεργασίες.

Η Ντε Άρμας πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία «Ballerina», η οποία διαδραματίζεται στον κόσμο του Τζον Γουίκ και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου. Επίσης, ο Κρουζ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του «Mission: Impossible – The Final Reckoning», της όγδοης ταινίας του franchise, που αναμένεται στις 23 Μαΐου.

Αυτή την εβδομάδα

Αρτέμιδα: Άμεση επέμβαση εθελοντών και Πυροσβεστικής απέτρεψε τα χειρότερα

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής σε οικοπεδικό χώρο...

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 79-61: Ερυθρόλευκη παράσταση με άμυνα από ατσάλι και φόντο τον τελικό

Ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, επικράτησε με...

Λιμενικό Ραφήνας: Επιχείρηση διάσωσης για αλιευτικό με 7 επιβαίνοντες που προσάραξε σε βράχο

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής στον δίαυλο των...

ΝΕΑ

Αρτέμιδα: Άμεση επέμβαση εθελοντών και Πυροσβεστικής απέτρεψε τα χειρότερα

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής σε οικοπεδικό χώρο...

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 79-61: Ερυθρόλευκη παράσταση με άμυνα από ατσάλι και φόντο τον τελικό

Ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, επικράτησε με...

Ηλικιωμένη έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στο Φάληρο ενώ έκανε δουλειές

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Φάληρο,...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου συνεδριάζει για 19 θέματα

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί σύμφωνα με...

RPN.GR