Τραγικό παιχνίδι της μοίρας! Τραυματίας σε τροχαίο ο πατέρας του νεκρού βρέφους!

228

Με τραγικό τρόπο συνδέονται τα δύο περιστατικά που εκτυλίχθηκαν νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη. Αυτό ενός τροχαίου ατυχήματος στην οδό Διαγόρα, όπου τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άνθρωποι και αυτό του νεκρού βρέφους, στην περιοχή της Μαρτίου.

Ένας από τους τραυματίες του τροχαίου είναι ο πατέρας του νεκρού βρέφους, που μόλις είχε πληροφορηθεί την τραγική είδηση και βρισκόταν καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου μεταφέρθηκε το παιδί του, για να διαπιστώσει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Το βρέφος έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ ο πατέρας αποχώρησε από το νοσοκομείο, αφού ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς σύμφωνα με πληροφορίες.

Η τραγωδία με το μωράκι

Το βρέφος, μόλις 8 μηνών, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί, με τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατό του να παραμένουν άγνωστα.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το 8 μηνών βρέφος πέθανε μέσα σε διαμέρισμα στην οδό Χρήστου Χριστοβασίλη.

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα προσπάθησε να σώσει το μωρό αλλά το άτυχο βρέφος ήταν ήδη «μελανιασμένο». Δυστυχώς, οι προσπάθειες να το επαναφέρουν στη ζωή δεν είχαν αποτέλεσμα. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και ήδη η υπόθεση ερευνάται.