spot_img
30.8 C
Rafina
Παρασκευή, 17 Ιουλίου, 2026
spot_img

Τριγλία – Άνοιξη 1-1: Ισοπαλία με πίκρα, αλλά με ψυχή – rpn

 

 

 

Η Α.Ο. Τριγλία Ραφήνας κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο, προηγήθηκε, πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά η μπάλα –σκληρή και άδικη καμιά φορά– είχε άλλη άποψη στις καθυστερήσεις.

Σε ένα παιχνίδι που έδειχνε να πηγαίνει εκεί που το άξιζε, μια φάση στο παρά ένα έδωσε την ευκαιρία στον Α.Ο. Άνοιξης να ισοφαρίσει, στερώντας από την Τριγλία δύο πολύτιμους βαθμούς που είχαν σχεδόν μπει στο σακούλι. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει πίκρα, αλλά όχι απογοήτευση.

Οι παίκτες μας και το τεχνικό επιτελείο έκαναν κατάθεση ψυχής. Έπαιξαν με ένταση, πειθαρχία και χαρακτήρα, δείχνοντας ότι αυτή η ομάδα έχει μέταλλο και ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Όταν δουλεύεις σωστά, το ποδόσφαιρο στο χρωστάει – απλώς καμιά φορά καθυστερεί.

Με τέτοιες εμφανίσεις, τα καλά αποτελέσματα δεν είναι ευχή· είναι θέμα χρόνου. Η Τριγλία χτίζει, μαθαίνει και προχωρά, με οδηγό τη δουλειά και τη νοοτροπία που περνά στους παίκτες ο Γιώργος Παπακωστούλης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της Τριγλίας που βρέθηκαν στο γήπεδο και στάθηκαν δίπλα στην ομάδα. Σε τέτοια ματς φαίνεται ποιος είναι εκεί στα εύκολα και ποιος στα δύσκολα. Συνεχίζουμε. Με πίστη, υπομονή και λίγο πείσμα παραπάνω – όπως παλιά, όπως πρέπει.

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Αποκαλυπτήρια ιστορικού μνημείου για το «Μπλόκο της Ραφήνας»

Στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ραφήνας πραγματοποιήθηκε...

Χρήστος Τσεμπέρης για το λιμάνι της Ραφήνας: «Η πόλη στενάζει και διαλύεται εδώ και χρόνια»

Ο πρώην αντιδήμαρχος καταγγέλλει διαρκή αύξηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων...

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Προληπτική ενημέρωση για την προστασία από τον Ιό του Δυτικού Νείλου

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από...

ΝΕΑ

Ραφήνα: Αποκαλυπτήρια ιστορικού μνημείου για το «Μπλόκο της Ραφήνας»

Στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ραφήνας πραγματοποιήθηκε...

Χρήστος Τσεμπέρης για το λιμάνι της Ραφήνας: «Η πόλη στενάζει και διαλύεται εδώ και χρόνια»

Ο πρώην αντιδήμαρχος καταγγέλλει διαρκή αύξηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων...

70 χρόνια από τα εγκαίνια της Παντοβασίλισσας τιμάει η Ραφήνα στον Άγιο Νικόλαο (φωτο- βίντεο)

Σε κλίμα κατάνυξης και ιστορικής μνήμης πραγματοποιούνται αυτή την...

Αποχέτευση σε Ραφήνα Πικέρμι: Ευρεία σύσκεψη για τα έργα με τη συμμετοχή της Δημάρχου Δήμητρας Τσεβά

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και...

RPN.GR