Τροχαίο ατύχημα στο Γέρακα για την Ραχήλ Μακρή πηγαίνοντας στο J2US

605

Η γνωστή πολιτικός και δημοτική σύμβουλος Παλλήνης παρά το σάλο που έγινε χθες, ξεκίνησε σήμερα το πρωί να πάει για πρόβες αλλά της συνέβη τροχαίο!

Να θυμίσουμε ότι  η συμμετοχή της στο J2US ήταν αφορμή για να βρεθεί ξανά στο “στόχαστρο” των οπαδών του ΠΑΟΚ. Η Ραχήλ είχε προκαλέσει στο παρελθόν τους οπαδούς, με μία ανάρτηση κατά του Ιβάν Σαββίδη, την οποία δεν ξέχασαν από ό,τι φαίνεται, αφού τα social media γέμισαν με αρνητικά σχόλια εναντίον της. Η πρώην Βουλευτής τα είχε βάλει τόσο με τον ισχυρό άντρα, όσο και με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τους, μάλιστα “εγκληματική οργάνωση”

Συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Ραχήλ Μακρή ξεκίνησε με το αυτοκίνητό της για να πάει στον Γέρακα προκειμένου να κάνει πρόβα για το show του Σαββάτου. Στο δρόμο όμως η διαγωνιζόμενη του J2US, είχε τροχαίο ατύχημα και χτύπησε αρκετά το αριστερό της πόδι. Της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αμέσως μετά πήγε στο νοσοκομείο. 

Πάντως το γεγονός ότι η Ραχήλ πήγαινε για πρόβες για το Just του Σαββάτου, σημαίνει ότι δεν ίσχυαν τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι αποπέμφθηκε από το show λόγω των χθεσινών ραγδαίων γεγονότων

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν τελικά μετά το τροχαίο θα εμφανιστεί το Σάββατο στο J2US!

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================