spot_img
30.8 C
Rafina
Παρασκευή, 17 Ιουλίου, 2026
spot_img

ΤUI: Αναμένουμε φέτος το υψηλότερο επίπεδο ζήτησης όλων των εποχών για την Ελλάδα

 

 

 

«Η Ελλάδα είναι και αυτό το καλοκαίρι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών. Αναμένουμε το υψηλότερο επίπεδο ζήτησης όλων των εποχών. Ειδικά η Κρήτη οδεύει προς ένα πρωτοφανές ρεκόρ. Δεν υπάρχει κανένας τουριστικός τομέας ή προορισμός προς την Ελλάδα που να μην έχει ζήτηση αυτήν τη στιγμή», δηλώνει ο Άαγκε Ντίνχαουπτ, διευθυντής Επικοινωνίας της TUI στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Επισημαίνει ότι η απόφαση της TUI να μεταθέσει φέτος νωρίτερα την έναρξη της τουριστικής περιόδου για την Ελλάδα «αποδείχθηκε ορθότατη» και συμπληρώνει πως «και οι κρατήσεις για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο αυξάνονται επίσης σημαντικά εδώ και αρκετές εβδομάδες. Περιμένουμε και φέτος ένα πολύ δυνατό φθινόπωρο».

Σημειώνει επίσης πως και στον τομέα της κρουαζιέρες η ζήτηση για την Ελλάδα συνεχίζει να αυξάνεται, «τα ελληνικά νησιά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους πελάτες μας που ενδιαφέρονται για κρουαζιέρες».

Τέλος, αναφέρει ότι η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις μεταξύ των παραθεριστών πολυτελείας. «Τα πολυτελή ταξίδια της θερινής περιόδου είναι σχεδόν πλήρως εξαντλημένα. Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες ξενοδόχοι έχουν επενδύσει στις εγκαταστάσεις τους και έχουν δημιουργηθεί πολλά όμορφα θέρετρα, μάλιστα έχουν δημιουργηθεί ακόμα και εντελώς νέα. Αυτές οι επενδύσεις αποδίδουν πλέον», καταλήγει.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ για  να βλέπετε όλες τις ζωντανές μας εκπομπές

 

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Αποκαλυπτήρια ιστορικού μνημείου για το «Μπλόκο της Ραφήνας»

Στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ραφήνας πραγματοποιήθηκε...

Χρήστος Τσεμπέρης για το λιμάνι της Ραφήνας: «Η πόλη στενάζει και διαλύεται εδώ και χρόνια»

Ο πρώην αντιδήμαρχος καταγγέλλει διαρκή αύξηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων...

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Προληπτική ενημέρωση για την προστασία από τον Ιό του Δυτικού Νείλου

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από...

ΝΕΑ

Ραφήνα: Αποκαλυπτήρια ιστορικού μνημείου για το «Μπλόκο της Ραφήνας»

Στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ραφήνας πραγματοποιήθηκε...

Χρήστος Τσεμπέρης για το λιμάνι της Ραφήνας: «Η πόλη στενάζει και διαλύεται εδώ και χρόνια»

Ο πρώην αντιδήμαρχος καταγγέλλει διαρκή αύξηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων...

70 χρόνια από τα εγκαίνια της Παντοβασίλισσας τιμάει η Ραφήνα στον Άγιο Νικόλαο (φωτο- βίντεο)

Σε κλίμα κατάνυξης και ιστορικής μνήμης πραγματοποιούνται αυτή την...

Αποχέτευση σε Ραφήνα Πικέρμι: Ευρεία σύσκεψη για τα έργα με τη συμμετοχή της Δημάρχου Δήμητρας Τσεβά

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και...

RPN.GR