spot_img
27.5 C
Rafina
Παρασκευή, 26 Ιουνίου, 2026
spot_img

Βαρύς ο φόρος αίματος στην Εύβοια: Νεκρός 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος 23χρονος

 

 

 

Θανατηφόρο τροχαίο στα Ψαχνά Ευβοίας

Βαρύς συνεχίζει να είναι ο φόρος αίματος στην άσφαλτο της Εύβοιας, καθώς ακόμη μία τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Ψαχνά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, δύο νεαροί ηλικίας 21 και 23 ετών κινούνταν με μοτοσικλέτα όταν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν με Ι.Χ. που οδηγούσε ηλικιωμένος άνδρας. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο 21χρονος οδηγός της μηχανής να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο συνεπιβάτης του, 23 ετών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το δυστύχημα έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στην τοπική κοινωνία, που μετρά συνεχώς απώλειες νέων ανθρώπων στην άσφαλτο. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, στο Αλιβέρι, ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο στέρησε τη ζωή σε ζευγάρι ηλικίας 41 και 45 ετών, αφήνοντας πίσω τρία ανήλικα παιδιά.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος στα Ψαχνά διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Αυτή την εβδομάδα

Επίδομα αδείας: Οι φετινές αλλαγές – Πότε καταβάλλεται

Με την καλοκαιρινή περίοδο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη,...

Αποτελέσματα Πανελληνίων: Αναταράξεις στα Πολυτεχνεία – Εκρηκτική άνοδος στη Φυσική – Σημαντική ενίσχυση στα Μαθηματικά

Χαμόγελα και ευχάριστες εκπλήξεις έκρυβε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων...

ΝΕΑ

Επίδομα αδείας: Οι φετινές αλλαγές – Πότε καταβάλλεται

Με την καλοκαιρινή περίοδο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη,...

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και ΕΥΔΑΠ συνεχίζουν μαζί για ακόμη μία χρονιά

Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. συνεχίζουν...

RPN.GR