Βασίλης Πιστικίδης π.δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου:Το ζήσαμε κι αυτό…

944

Στην συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης του Δημοτικού Συμβουλίου τέθηκε ερώτηση από Αντιδήμαρχο(!) στον … Δήμαρχο και μάλιστα για θέματα της αρμοδιότητας του ερωτώντος αντιδημάρχου.
Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει…
Δεν μπορεί να είσαι Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου, το γραφείο σου από αυτό του Δημάρχου να απέχει λίγα βήματα, να είσαι επαγγελματίας μηχανικός και συ να θέτεις ερωτήσεις αναγνωρίζοντας με την κίνηση σου αυτή βαθειά άγνοια των θεμάτων με τα οποία τελικά μόνο θεωρητικά ασχολείσαι.
Εκτός αν ήταν μια ακόμη άστοχη «επικοινωνιακή πάσα» προς τον Δήμαρχο αφού το μόνο που κατέδειξε η ενέργεια αυτή είναι η παραδοχή «της ενός ανδρός αρχή». Δηλαδή κάνω ότι θέλω και δεν ενημερώνω ούτε τους άμεσους συνεργάτες μου!
Αν λοιπόν δεν είναι «τερτίπια» επικοινωνιακά μένει ένας δρόμος για τον ερωτώντα αντιδήμαρχο: αυτός της αξιοπρεπούς αποχώρησης, αφού δεν λογίζεται ως άμεσος συνεργάτης του Δημάρχου και παραγκωνίζεται σε σημείο να θέτει ερωτήσεις παραδεχόμενος, πλήρη έλλειψη γνώσης των ενεργειών του Δημάρχου.