Βασιλόπιτα και αποκριάτικος χορός για τον Α.Ο.Καλλιτεχνούπολης!

414

Σε γνωστή αίθουσα συνεστιάσεων του Πικερμίου, ο Α.Ο.Καλλιτεχνουπολης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του και συγχρόνως διοργάνωσε και τον Αποκριάτικο χορό του! Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Δουβίτσας καθώς και τα μέλη, από νωρίς το μεσημέρι υποδέχονταν με εγκαρδιότητα τούς καλεσμένους τους, πολλοί εκ των οποίων ήσαν και μεταμφιεσμένοι.

Αυτός που “έκλεψε” την παράσταση ήταν ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος είχε μεταμφιεσθεί Γιάννης Αντεντοκούμπο, όπου παρακαλώ στην ομιλία του, εξήρε την αξία του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας στην διαπαιδαγώγηση των νέων παιδιών όπου ο θετικός αντίκτυπος του αθλούμενου νέου μπορεί ακόμα να τον βοηθήσει και στην επαγγελματική του καριέρα!

Ο πρόεδρος του Α.Ο.Κ. και οικοδεσπότης της εκδήλωσης, Γιώργος Δουβίτσας, ευχαρίστησε για την παρουσία τους τους παρευρισκομένους, λέγοντας ότι κάποιες απουσίες, οφειλόντουσαν και σε πρόσφατες ιώσεις. Εξήρε και ευχαρίστησε τους χορηγούς του συλλόγου τους οποίους ανέγνωσε έναν, έναν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου!

Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον Γιώργο Δουβίτσα, και πλουσιότατο γεύμα με αφθονία οίνου! Με DJ τον Φρανκ και την δωρεάν ηχητική κάλυψη από την ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΎ ΡΟΜΑΝΩΦ,άρχισε ο χορός και το γλέντι που δυστυχώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν προλάβαμε να το καλύψουμε πλήρως.

Συγχαρητήρια Πρόεδρε, Γιώργο Δουβίτσα και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στον ΑΟΚ, που πάντα με την καθοδήγησή σου, είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να τις έχει! Δείτε περισσότερες φωτο ΕΔΩ

Δ. Αντωνάκος