spot_img
21.6 C
Rafina
Τετάρτη, 29 Απριλίου, 2026
spot_img

Βατίδου για Κούγια: «Ξέρετε ότι δεν έχουμε καλές σχέσεις»

 

 

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», σχολίασε τις δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνη ο γνωστός ποινικολόγος.

Συγκεκριμένα, είχε πει πως της αξίζει κάτι καλύτερο στην προσωπική της ζωή από τον σύντροφο που έχει τώρα.

Όπως είπε η Εύη Βατίδου, η ίδια δεν έχει ακούσει καμία από τις δηλώσεις του. «Δεν έχω δει τίποτα, γιατί χθες ο γιος μου έκανε εγχείρηση κι ήμουν στο νοσοκομείο. Γύρισα αργά και δεν είδα τι είπε ο Αλέξης Κούγιας. Όλα πήγαν καλά», είπε χαρακτηριστικά.

«Ευχαριστώ τον Αλέξη που μίλησε καλά για μένα. Ωραία. Πάλι καλά που είπε καλά λόγια. Πάλι καλά, να είναι καλά, τον ευχαριστώ πολύ», συμπλήρωσε.

Τέλος, τόνισε πως εφόσον έχουν αποκτήσει παιδιά μαζί, πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλο κι ας μην έχουν καλές σχέσεις.

«Σημασία έχει, όταν είμαστε γονείς κι έχουμε παιδιά, ό,τι κι αν έχει γίνει μεταξύ μας, να μιλάμε καλά ο ένας για τον άλλο. Πρέπει να σεβόμαστε αυτόν που είναι πατέρας ή μητέρα των παιδιών μας. Τον ευχαριστώ δημόσια, γιατί ξέρετε ότι δεν έχουμε καλές σχέσεις», είπε κλείνοντας.

Αυτή την εβδομάδα

Άρτιον: Το στέκι στο Μάτι που σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου

Κάθε μέρα αποκτά άλλη γεύση όταν ξεκινά από το...

Ραφήνα: ΄Ολα τα ηλεκτρολογικά θα τα βρεις στον Γιώργο Κουλοχέρη!

Στο κατάστημα του Γιώργου Κουλοχέρη στη Ραφήνα θα βρεις...

Ψυχρή εισβολή από το μεσημέρι της Πέμπτης: Πτώση θερμοκρασίας, βροχές και θυελλώδεις βοριάδες

Αλλάζει απότομα το σκηνικό του καιρού από το μεσημέρι...

Τσεμπέρης για Τσεβά και καταστήματα λιμανιού: ”Παίζει στα ζάρια περιουσίες ανθρώπων;”

Τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν επικίνδυνα. Ακολουθεί η ανάρτηση...

ΝΕΑ

Ραφήνα: ΄Ολα τα ηλεκτρολογικά θα τα βρεις στον Γιώργο Κουλοχέρη!

Στο κατάστημα του Γιώργου Κουλοχέρη στη Ραφήνα θα βρεις...

Τσεμπέρης για Τσεβά και καταστήματα λιμανιού: ”Παίζει στα ζάρια περιουσίες ανθρώπων;”

Τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν επικίνδυνα. Ακολουθεί η ανάρτηση...

Πρόγραμμα Σπίτι μου ΙΙ: Καταληκτική ημερομηνία για τη συμβασιοποίηση των δανείων

Κοινή ανακοίνωση Τύπου Υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και...

RPN.GR