spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Βέροια: «Δεν το έκανα εγώ αλλά κάποια «αόρατη» δύναμη» λέει η μητέρα που σκότωσε το μωρό της

 

 

 

Σοβαρά, ψυχιατρικά προβλήματα φέρεται να αντιμετωπίζει η 37χρονη μητέρα η οποία το μεσημέρι της Τρίτης (9/1) σκότωσε το 6 μηνών βρέφος της χτυπώντας το μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι της, στο Μακροχώρι της Βέροιας.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων κοριτσιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών, τα οποία ειδοποίησαν τους παππούδες για το τραγικό περιστατικό. Η μητέρα κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Βέροιας σε κατάσταση σοκ και δείχνει να μην έχει καν συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει.

veroia-paidoktonia
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη φέρεται να είπε στους γονείς της, οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα και είδαν βαριά τραυματισμένο το βρέφος και τις εγγονές τους να ουρλιάζουν, ότι δεν το σκότωσε αυτή αλλά κάποια «αόρατη» δύναμη…

Γείτονας της οικογένειας μιλά στο protothema.gr για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η 37χρονη κανόντας λόγο για μια ψυχολογική κατάσταση που επιβαρύνθηκε μόλις ο πρώην σύντροφός της την εγκατέλειψε ενώ ήταν έγκυος.

«Η κοπέλα είχε προβλήματα. Εγώ την είχα πελάτισσα στο μαγαζί και αφότου γέννησε είχε πάθει και επιλοχία κατάθλιψη. Γι΄ αυτό είχε έρθει εδώ, στη μάνα της. Πριν, έμενε στα Γιαννιτσά. Τώρα τελευταία νοίκιασε κοντά στη μάνα της και την αδελφή της.

Είχε από παλιά προβλήματα. Είχε χωρίσει και είχε μείνει με τα δύο παιδιά. Μετά γνώρισε έναν άλλον, έμεινε έγκυος αλλά την παράτησε και αυτός. Μετά από αυτό χειροτέρεψε η κατάστασή της. Ήταν σαν χαμένη» λέει ο κάτοικος του Μακροχωρίου ο οποίος γνωρίζει την οικογένεια της 37χρονης.
Όταν ο παππούς και η γιαγιά έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν το παιδί με σοβαρά τραύματα και το μετέφεραν αλλόφρονες στο νοσοκομείο Βέροιας.

Το βρέφος έφερε σοβαρά τραύματα και δεν είχε σφυγμό. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τη μητέρα για ανθρωποκτονία.

Η ΕΛ.ΑΣ διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 6χρονου μωρού. Φως στην υπόθεση αναμένεται ότι θα ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομίες.

protothema.gr

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR