spot_img
14.1 C
Rafina
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Βίαζε τις κόρες του και έδινε συμβουλές για την προστασία ανηλίκων

 

 

 

Βίαζε τις δύο κόρες του από την ηλικία των 9 και 12 ετών αντίστοιχα και έκανε… κατήχηση για την προστασία των ανηλίκων από το Facebook.

Δεν το χωράει ανθρώπου νους το δράμα που βίωναν από τον ίδιο τους τον πατέρα, δύο ανήλικα κορίτσια στον Πειραιά.

Ο 55χρονος εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας τους από το σπίτι, τις βίαζε από την τρυφερή ηλικίας των 9 και 12 ετών αντίστοιχα. Εντύπωση προκαλεί το προφίλ του 55χρονου Α.Λ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που έχει τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλου κεντρική φωτογραφία.

Παράλληλα δεν λείπουν οι φωτογραφίες με τον… Ιησού και κατά των πολιτικών. Μάλιστα εμφανίζεται να ακολουθεί και μια ομάδα πολιτοφυλάκων από την Αλίαρτο.

Ο 55χρονος απειλούσε με ανάρτησή του, όσους «χτυπούσαν παιδιά, ήθελαν να υιοθετήσουν παιδιά ή γ@@ει παιδιά», αναφέροντας, «από λόγια δεν παίρνεται χαμπάρι, θα πάρετε αλλιώς!!!».

Ο «πατέρας» των δύο ανήλικων παιδιών, ξεκίνησε να βιάζει τα παιδιά του σε απροσδιόριστο χρόνο, από το 2014 έως το 2019. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθήνας και του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Η υπόθεση αποκαλύπτεται λίγες μόνο ημέρες, μετά, την σοκαριστική περίπτωση στο Κερατσίνι, όπου 78χρονος βίαζε την 13 ετών εγγονή του και μάλιστα έχει προφυλακιστεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Πηγή: lawandorder.gr

Αυτή την εβδομάδα

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Μπήκε μεθυσμένος στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό και οδήγησε για 300 μέτρα – rpn

Χειροπέδες σε 28χρονο Αμερικανό μπασκετμπολίστα της Α2 κατηγορίας πέρασαν...

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

ΝΕΑ

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

Στο εξωτερικό η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία για την εξαφάνιση

Στο εξωτερικό είχε διαφύγει η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε...

RPN.GR