Βιολογικά προϊόντα:FROM THE NATURE

577
Τα βιολογικά προϊόντα έχουν κερδίσει την αγάπη των καταναλωτών πλέον και στη χώρα μας.
  Έχουν υπέροχη γεύση που θυμίζει τις αυθεντικές γεύσεις της ελληνικής γης. Γιατί έχουν υψηλή ποιότητα γεμάτα βιταμίνες, μέταλλα κ πρωτεΐνες και είναι πολύτιμα για τον οργανισμό μας. Γιατί είναι ασφαλή για τον καταναλωτή και συμβάλουν στην υγεία αφού δεν έχουν φυτοφάρμακα, λιπάσματα, ορμόνες, παρασιτοκτόνα και άλλες χημικές ουσίες. Γιατί είναι προϊόντα που έρχονται από τη μάνα γη κ έχουν παραχθεί με μεθόδους που είναι φιλικές στο περιβάλλον.
  Τα βιολογικά προϊόντα προκύπτουν από βιολογική καλλιέργεια τουλάχιστον τριών ετών κ η ποιότητα τους πιστοποιείται με το ειδικό σήμα του οργανισμού πιστοποίησης. Φυσικά αυστηροί έλεγχοι γίνονται σε όλα τα στάδια της διαδικασίας από την καλλιέργεια μέχρι κ τη μεταποίηση και την τυποποίηση.
  Έτσι ο καταναλωτής γνωρίζει με βεβαιότητα ότι έχουν τηρηθεί όλες οι διαδικασίες και είναι απόλυτα σίγουρος για την υψηλή ποιότητα τους.
  Στη περιοχή μας θα τα βρείτε στο κατάστημα  ” From the Nature” bio n vegan shop που βρίσκεται στη Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 288 Παλλήνη.( Στο ρεύμα πρός Ραφήνα,μετά από την Νομαρχία)

Εκεί θα βρείτε:Βιολογικά Ζυμαρικά

δημητριακά πρωινού

όσπρια,λάδια,

κρασιά,γλυκά χωρίς ζάχαρη

και για διαβητικούς(με stevia),γαλακτοκομικά,

προιόντα χωρίς γλουτένη,προιόντα”διατροφή και νέα ζωή”

δίαιτα DUCAΝ,

Παιδικές βιολογικές τροφές

Βιολογική μαναβική και φρούτα

βιολογικά κρέατα(Μαύρος χοίρος,βουβάλι,λουκάνικα αχριόχοιρου)

Κατεψυγμένα βιολογικά και vegan και μαγειρεμένα φαγητά(παστίτσιο,λαχανοντολμάδες)

Μπιφτεκι με μανιτάρια και φαγόπυρο για vegan

Τηλ.213 0341 129

Δευτ,Τρ,Πέμ,Παρ. 09.00-15.00

17.00-21.00

Τετ.Σάββατο 09.00-15.00