spot_img
18 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

«Βόμβα» από τον πατέρα της Καρολαϊν – «Ο Αναγνωστόπουλος μετέφερε ναρκωτικά με το ελικόπτερο και η κόρη μου το έμαθε»

 

 

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έκανε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης μητέρας σε μία συνέντευξη «χείμαρρο» αναφέρθηκε στο κίνητρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αλλά και στην πρόθεση της οικογένειας του να μην υπάρχει επαφή των γονιών του γυναικοκτόνου με το παιδί που βρίσκεται στις Φιλιππίνες και δεν σχεδιάζεται να επιστρέψει στην Αλόννησο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Ντέιβιντ Κράουτς είπε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών» και «το είπε στην Καρολάιν» η οποία του απάντησε πως αν συνέχιζε θα έφευγε για τις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με τον κ. Κράουτς, «ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός» και είπε στα μέλη της συμμορίας πως η Καρολάιν έμαθε για τα ναρκωτικά με αποτέλεσμα να πουν «πρέπει να την ξεφορτωθούμε» και «στο τέλος τη σκότωσε ο ίδιος».

«Ξέρετε ότι εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι αυτός και η συμμορία με την οποία ήταν μπλεγμένος χρειάζονταν έναν πιλότο ελικοπτέρου για να φέρει και να μεταφέρει ναρκωτικά. Ετσι, επρόκειτο για μία δουλειά για την οποία θα τον πλήρωναν πολλά χρήματα. Ελαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι συνέβη», είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Πρωινού” ο συζυγοκτόνος πέρασε μοναχικά τις γιορτές στις Φυλακές, όπου κρατείται και συνεχίζει να εργάζεται στην καντίνα στην οποία έχει βοηθό του τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά.

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR