Βουλή: Διορίζουν θυγατέρες -Οργιο ρουσφετολογικών διορισμών και μετατάξεων

246

Τις χειρότερες στιγμές του «παλαιοκομματικού» και «πελατειακού» κράτους θυμίζουν όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και ώρες στη Βουλή με τις εκατοντάδες ρουσφετολογικές προσλήψεις, μετατάξεις και τροπολογίες.

Την ώρα που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, συνωθούνται και… τσακώνονται για το ποιος θα… πρωτοπεράσει τροπολογία που να τον ευνοεί στην εκλογική του περιφέρεια, αποκαλύπτονται ολοένα και περισσότερα κρούσματα ρουσφετιών.

Οπως αποκαλύπτουν τα dikaiologitika news, δύο στελέχη της Βουλής σε σημαντικές θέσεις κάτω από τον Νίκο Βούτση, φρόντισαν να διορίσουν τις κόρες τους λίγα μόνο 24ωρα πριν η εθνική αντιπροσωπεία διαλυθεί για τις εκλογές, ενώ δεν λείπουν οι διορισμοί δημοσιογράφων στο κανάλι της Βουλής και μετατάξεις άλλων θυγατέρων υπουργών της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τα Dikaiologitika news, η πρώτη περίπτωση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ακόμα και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που είδαν τις τροπολογίες που κατέθεσαν να κόβονται λόγω «ηθικής τάξης» είναι της διευθύντριας του Γενικού Γραμματέα της Βουλής, Βασιλικής Τσακανίκα. Η κόρη της, Αλεξάνδρα Αλεξανδροπούλου διορίστηκε στις 31 Μαΐου 2019 στο Ιδρυμα της Βουλής για ένα χρόνο.Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ