Βουλιαγμένη: Βασιλόπιτα σε οικογενειακό κλίμα για το Τοπικό Συμβούλιο

834

Σε οικογενειακό κλίμα και με ιδιαίτερα φιλική διάθεση έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης στην πρώτη του συνεδρίαση για το έτος, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

Ο πρόεδρος του συμβουλίου, Γιώργος Κοκολέτσος ευχήθηκε σε όλους μια καλή και παραγωγική χρονιά, με υγεία, δεσμευόμενος εκ μέρους όλων να εργαστεί το σώμα για τη διατήρηση της Βουλιαγμένης στο επίπεδο που έχει κατακτήσει και για τη σταθερή βελτίωση των υποδομών της για κατοίκους και επισκέπτες.Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Τοπικού Συμβουλίου.

Το “παρών” έδωσαν οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της Βουλιαγμένης, δηλαδή η αντιδήμαρχος Μαίρη Φουρναράκη, ο Διονύσης Γεωργουλόπουλος και ο Σωτήρης Ελευθερίου, που παίρνοντας το κομμάτι τους, εκτός από ευχές, διατύπωσαν και διάφορες προτάσεις προς το Συμβούλιο σε ζητήματα καθημερινότητας. Επίσης, το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βούλας εκπροσώπησε η Ζωή Χριστοδούλου Χατζηστεφάνου, ενώ τη συνεδρίαση παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο σύμβουλος του Δημάρχου σε ζητήματα Ασφαλείας, Νίκος Κρέζος.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, έγινε ενημέρωση από τους υπευθύνους της Υπηρεσίας Καθαριότητας για τα προβλήματα με τους κάδους απορριμμάτων της πλατείας Νυμφών και συζητήθηκαν διάφορα θέματα προς επίλυση για τις Τεχνικές Υπηρεσίες.