Βραβείο για το 3ο Ε.Κ. Ανατολικής Αττικής-Ραφήνας από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία

292

Βραβείο για το 3ο Ε.Κ. Ανατολικής Αττικής από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία για τη συμμετοχή του στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Διαφημιστικού Σποτ.

Συγχαρητήρια στη θεατρική ομάδα του σχολείου μας!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ (31/05/2019)
Βράβευση μαθητών που συμμετείχαν στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας
Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στo πλαίσιo της υλοποίησης του κύριου σκοπού της που είναι η πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων στη χώρα μας εστίασε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον της στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στο τεράστιο πρόβλημα του καπνίσματος και της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου και ιδιαίτερα στην ευαισθητοποίηση των μικρών ηλικιών.
Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (31η Μαΐου 2019) πραγματοποιήθηκε και φέτος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Διαφημιστικού Σποτ με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.
Το θέμα του διαγωνισμού αφορούσε το κάπνισμα και τις βλαπτικές συνέπειές του για τους ενεργούς αλλά και τους παθητικούς καπνιστές καθώς και τους τρόπους αποφυγής αυτού.
Η αξιολόγηση των έργων έγινε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. 
Τα σχολεία που βραβεύονται ισότιμα για τη συμμετοχή τους είναι:
7ο ΓΕΛ Νέας Σμύρνης
3ο Γυμνάσιο Πύργου Ηλείας
Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά , “Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ”
ΓΕΛ ΠΛΑΤΕΩΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
3ο ΕΚ Ανατολικής Αττικής-Ραφήνας

Ταυτόχρονα σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν θα δοθούν τιμητικοί έπαινοι για την ευαισθησία που επέδειξαν και το κυριότερο για τη δημιουργικότητά τους σε ένα κρίσιμο πεδίο που απασχολεί καθημερινά τη δημόσια υγεία.