spot_img
12.3 C
Rafina
Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Βραυρώνα: Ενώπιον του ανακριτή σήμερα η μητέρα του νεκρού βρέφους

 

 

 

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα η μητέρα του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή στην περιοχή της Βραυρώνας.

Η 24χρονη μητέρα και ο σύζυγός της κατηγορούνται ότι σκότωσαν και πέταξαν το μωρό μόλις γεννήθηκε. Οι δύο γονείς, με καταγωγή από το Νεπάλ, φαίνεται να ισχυρίζονται πως το μωρό γεννήθηκε νεκρό και ότι ο θάνατός του δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας, που καταγράφηκε από κάμερα να ρίχνει δύο σακούλες στα σκουπίδια, από τη μια πλευρά υποστηρίζει πως είχε ενημερωθεί από την σύντροφό του ότι μέσα στη σακούλα υπήρχε το νεκρό βρέφος, αλλά από την άλλη ισχυρίζεται ότι ο ίδιος δεν κοίταξε το περιεχόμενό της, πριν την πετάξει στα σκουπίδια. Όλα, όπως λέει, έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά στο ξενοδοχείο, όπου εργάζονταν και οι δύο.

«Όταν οι υπόλοιποι βγήκαν από το δωμάτιο, η σύντροφός μου, μου είπε κλαίγοντας ότι χάσαμε το παιδί. Έκλαιγε πάρα πολύ. Έτρεξε να ειδοποιήσω τον υπεύθυνό μου ότι θα λείψω και επέστρεψα ξανά στο δωμάτιο. Τότε, μου έδωσε μια σακούλα πλαστική, μαύρου χρώματος και μου ανέφερε ότι αυτή περιέχει πετσέτες με αίματα και το νεκρό παιδί, το οποίο μου ζήτησε να το πάρω και να το πετάξω σε κάδο. Αφού πήρα την σακούλα, στην οποία είχε βάλει εξωτερικά και μια πετσέτα, βγήκα από το ξενοδοχείο και την πέταξα έξω από αυτό», φέρεται να υποστηρίζει ο πατέρας.

Ο ίδιος αποδίδει τα όσα έγιναν στη σύγχυσή του και στον φόβο, που ξαφνικά άρχισε να τον διακατέχει, όπως είπε. «Εγώ δεν ήξερα ότι πρέπει να καλέσω αστυνομία ή ασθενοφόρο, όταν μου είπε η κοπέλα μου ότι το παιδί έχει πεθάνει. Δεν είδα ποτέ τι έχει μέσα η σακούλα. Απλά την πήρα και την πέταξα στα σκουπίδια. Στεναχωριέμαι πολύ για ό,τι έγινε», ισχυρίζεται ο πατέρας

Τι λέει η μητέρα του βρέφους
Η νεαρή μητέρα του νεκρού βρέφους, μετήχθη ενώπιον της ανακρίτριας και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης. Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε νοσηλευτεί φρουρούμενη σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, υποστήριξε ότι απέβαλε επειδή ο οργανισμός της, ήταν καταπονημένος.

«Το παιδί το έχασα γιατί δούλευα στα χωράφια και μάζευα ελιές. Αυτό έγινε πριν πέντε μήνες που βρισκόμουν σε ένα χωριό έξω από την Αθήνα, όπου και εργαζόμουν. Δεν προχώρησα σε ταφή του μωρού γιατί δεν υπήρχε σώμα παρά μόνο αίμα. Το παιδί είναι του συντρόφου μου, με τον οποίο γνωριστήκαμε και έχουμε σχέση εδώ και περίπου 7 μήνες. Έχω άλλη μια κόρη 2 ετών, η οποία ζει στο Νεπάλ με τον πρώην άνδρα μου. Με τον κατηγορούμενο θα παντρευόμασταν μετά τη γέννα», φέρεται να υποστήριξε η μητέρα.

«Το νεογνό είχε κακώσεις εν ζωή»
Ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου σχολίασε τα στοιχεία για την κατάσταση, στην οποία βρέθηκε το νεογνό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ιατροδικαστής είπε χαρακτηριστικά ότι «οι πληροφορίες είναι – αναφορικά με το ποινικό κομμάτι – ότι το νεογνό είχε κακώσεις εν ζωή γενόμενες και η παραμόρφωση στην κεφαλή, όπως επίσης και οι κακώσεις στην κοιλιά είχανε γίνει προφανώς από το απορριμματοφόρο».

Αυτή την εβδομάδα

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21/2

Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια Κριός:...

Μπραντ Πιτ: Πάσχει από προσωπαγνωσία και δεν υπάρχει θεραπεία

Η πρόσφατη άφιξη του Μπραντ Πιτ στην Ύδρα για...

Ραφήνα: Καθαρά Δευτέρα στην ”Καλή καρδιά του Νικόλα”

Και αυτή την Καθαρά Δευτέρα, η παράδοση έχει διεύθυνση...

Έναρξη «Σχολής Γονέων» από το Δήμο Παλλήνης/ Πρώτη συνάντηση 26/2

Έναρξη «Σχολής Γονέων» από το Δήμο Παλλήνης – Πρώτη...

Artion Live: Chicago Blues Night με τον Michael Dotson

Το Artion στο Μάτι υποδέχεται έναν αυθεντικό εκπρόσωπο του...

ΝΕΑ

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21/2

Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια Κριός:...

Μπραντ Πιτ: Πάσχει από προσωπαγνωσία και δεν υπάρχει θεραπεία

Η πρόσφατη άφιξη του Μπραντ Πιτ στην Ύδρα για...

Ραφήνα: Καθαρά Δευτέρα στην ”Καλή καρδιά του Νικόλα”

Και αυτή την Καθαρά Δευτέρα, η παράδοση έχει διεύθυνση...

Έναρξη «Σχολής Γονέων» από το Δήμο Παλλήνης/ Πρώτη συνάντηση 26/2

Έναρξη «Σχολής Γονέων» από το Δήμο Παλλήνης – Πρώτη...

Artion Live: Chicago Blues Night με τον Michael Dotson

Το Artion στο Μάτι υποδέχεται έναν αυθεντικό εκπρόσωπο του...

Λιμάνι Ραφήνας: Και σαρακοστιανά την Καθαρά Δευτέρα στο ψητοπωλείο ”Εφη”!

Μεγάλη ποικιλία από Σαρακοστιανούς μεζέδες την Καθαρά Δευτέρα στο...

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πικερμίου συνεδριάζει για 4 θέματα στις 24/2

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πικερμίου συνεδριάζει για 4 θέματα στις...

Ραφήνα: Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό οικ. έτους 2026

Ειδική συνερίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό οικ....

RPN.GR