spot_img
12.9 C
Rafina
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Βρέθηκε η σορός της εξάχρονης – Ήταν το έβδομο θύμα του serial killer

 

 

 

Έκλεισε ο μακάβριος κύκλος των θυμάτων του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Κάτω από αντίξοες συνθήκες και υπό συνεχή βροχή, οι δύτες της ιδιωτικής εταιρείας Brasal εντόπισαν το άψυχο σώμα του 6χρονου παιδιού της Mairy Rose.

Το 6χρονο κορίτσι είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα του τον Μάιο του 2018. Η Mairy Rose είχε εντοπιστεί στις 14 Απριλίου και ήταν το πρώτο θύμα του καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνου. 

Το πρωί, ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος είχε μεταβεί εκ νέου στη Λίμνη για υποδείξεις. Κατά τη διάρκεια των υποδείξεων, υπέδειξε άλλο σημείο στο οποίο είχε πετάξει τη σορό του άτυχου παιδιού. Οι έρευνες εστιάστηκαν σε αυτό το σημείο και υπό την καθοδήγηση του Επικεφαλής των ερευνών, του Δι/ντη της Πυροσβεστικής Μάρκου Τράγκολα, ο δύτης της Brasal καταδύθηκε και εντόπισε τη σορό του παιδιού. 

Το άψυχο σώμα της Siera εντοπίστηκε τυλιγμένο σε σεντόνι, με σχοινί και τσιμεντομπλόκ. 

Στο σημείο έσπευσαν ανακριτές του ΤΑΕ, ο υπεύθυνος της ανακριτικής ομάδας Ι.Γιωρκάτζης και ο αστυνομικός Δ/ντης, καθώς επίσης και οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα. 

Σε μια άλλη εξέλιξη, οι ανακριτές έφθασαν στα ίχνη δυο γυναικών, εκ των τριών που εντοπίστηκαν ότι είχαν συνομιλίες με τον “Ορέστη”. Οι ανακριτές προσπαθούν να εντοπίσουν και την τρίτη γυναίκα με την οποία συνομιλούσε ο καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνος την ώρα που οδηγείται ενώπιον Δικαστηρίου σε δυο 24ωρα γι΄άλλη μια ανανέωση διατάγματος προσωποκράτησης. 

Στο σημείο βρίσκεται η δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ Έλενα Λουκά για συνεχή ενημέρωση, το κείμενο ανανεώνεται συνεχώς. 

ΠΗΓΗ:sigmalive.com

Αυτή την εβδομάδα

ΕΝΦΙΑ 2026: Πότε έρχονται τα «ραβασάκια» – Ποιοι είναι οι τυχεροί που δεν θα πληρώσουν ούτε ευρώ

Ο ΕΝΦΙΑ επιστρέφει. Όχι με εκπλήξεις, αλλά με συνέπεια…...

Δωρεάν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την Αθλητική Ένωση Πικερμίου

Με ιδιαίτερο το αίσθημα της ευθύνης, η Αθλητική Ένωση...

Εκλογές για την Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας

Τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, στις 20:00, η Κινηματογραφική Λέσχη...

Μαρτυρία στο rpn.gr του Ραφηνιώτη γιατρού Κώστα Μπαρμπή για το ναυάγιο της ”Χρυσής Αυγής”

Ο Ραφηνιώτης γιατρός, Κώστας Μπαρμπής, ήταν από τούς πρώτους...

Τραγωδία στην Αμφιλοχία: Κατέληξε ο 80χρονος οδηγός έπειτα από σφοδρό τροχαίο

  Τραγική κατάληξη είχε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε...

ΝΕΑ

Δωρεάν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την Αθλητική Ένωση Πικερμίου

Με ιδιαίτερο το αίσθημα της ευθύνης, η Αθλητική Ένωση...

Εκλογές για την Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας

Τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, στις 20:00, η Κινηματογραφική Λέσχη...

Τραγωδία στην Αμφιλοχία: Κατέληξε ο 80χρονος οδηγός έπειτα από σφοδρό τροχαίο

  Τραγική κατάληξη είχε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε...

Ένοχος ο Κώστας Δόξας – Η ποινή που του επιβλήθηκε για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας

Χωρίς ελαφρυντικά κρίθηκε ένοχος ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή...

RPN.GR