spot_img
24.5 C
Rafina
Παρασκευή, 15 Μαΐου, 2026
spot_img

Ξεκίνησε η υπογειοποίηση των ηλεκτρικών καλωδίων ρεύματος στην πλατεία Νέας Μάκρης

 

 

 

Ξεκίνησε σήμερα η υπογειοποίηση των ηλεκτρικών καλωδίων της ΔΕΗ με πρώτο σταθμό την πλατεία της Νέας Μάκρης. Ένα έργο με πολλαπλά οφέλη για τον Δήμο μας που αποτελεί προεκλογική μας δέσμευση, γίνεται πράξη.

Επιπλέον ολοκληρώθηκαν και οι μελέτες υπογειοποίησης και για την Κοινότητα Βαρνάβα και συγκεκριμένα για το σημείο από την πλατεία μέχρι και τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Στόχος μας  είναι να απομακρυνθούν οι διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονται στα πεζοδρόμια  και να ολοκληρωθεί σταδιακά το έργο σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας, ιδιαίτερα στις πιο ευαίσθητες στα καιρικά φαινόμενα, καθώς τα υπόγεια δίκτυα έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως ασφάλεια, αντοχή, αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και ωφέλεια του περιβάλλοντος.

Προχωράμε σταθερά ένα βήμα πιο κοντά στην σύγχρονη ανάπτυξη του Δήμου μας, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας και την αλλαγή της εικόνας του τόπου μας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Αυτή την εβδομάδα

Γαλάζια Σημαία για την παραλία της Μπρεξίζας στη Νέα Μάκρη

Και για το 2026, η παραλία της Μπρεξίζας, στη...

Άρθρο Ψυχολογία: Οι καλές πράξεις επιστρέφουν πρώτα σε εμάς

Συνήθως πιστεύουμε ότι όταν προσφέρουμε κάτι, ο αποδέκτης είναι...

ΝΕΑ

Άρθρο Ψυχολογία: Οι καλές πράξεις επιστρέφουν πρώτα σε εμάς

Συνήθως πιστεύουμε ότι όταν προσφέρουμε κάτι, ο αποδέκτης είναι...

Συγκίνηση στη Ραφήνα για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Φως Καππαδοκίας» (φωτο- βίντεο)

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική και βαθιά φορτισμένη βραδιά εξελίχθηκε...

Πρόσκληση: Ο Στέλιος Πέτσας ανοίγει Πολιτική Συζήτηση στο Μουσείο Οίνου Μάρκου

SAVE THE DATE - Συγκρατήστε αυτή την ημερομηνία Σας προσκαλώ...

RPN.GR