spot_img
22.2 C
Rafina
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Ξεκίνησε το Cheerleading στη Ραφήνα – Ένα άθλημα που σου αλλάζει τη ζωή

 

 

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ξεκίνησαν χθες τα μαθήματα του προγράμματος cheerleading στον ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ! Η συμμετοχή για πρώτη ημέρα, ήταν εντυπωσιακή, τα χαμόγελα πλατιά και οι προσδοκίες μεγάλες. Ένα άθλημα που δεν προσφέρει μόνο εκγύμναση και δύναμη, αλλά στηρίζει τα όνειρα των κοριτσιών για τις όποιες πανεπιστημιακές τους φιλοδοξίες.

Στην καρδιά αυτού του προγράμματος βρίσκεται η Προπονήτρια, Αναστασία Λογοθετίδη, μια πιστοποιημένη προπονήτρια cheerleading και απόφοιτη των ΤΕΦΑΑ, με εξαιρετικές τεχνικές διακρίσεις: χρυσά μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα και μια αξιοσημείωτη 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! Η Αναστασία φέρνει στον ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ όχι μόνο τεχνική τελειότητα, αλλά και το πάθος, τη δύναμη και την έμπνευση που χρειάζεται κάθε αθλητής για να ξεχωρίσει.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading, και τα μαθήματα πραγματοποιούνται Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ραφήνας.

Το cheerleading δεν είναι απλώς άθλημα, είναι συναίσθημα, ένταση, ομαδικότητα, δύναμη ψυχής και σώματος. Είναι κάθε άλμα, κάθε σχηματισμός, κάθε χαμόγελο που δημιουργεί αμέτρητες αναμνήσεις και δυνατές φιλίες. Είναι η μαγεία του να ξεπερνάς τα όρια σου και να ακτινοβολείς αυτοπεποίθηση, με κάθε κορμί, κάθε φωνή, κάθε καρδιά που χτυπά στον ίδιο ρυθμό.

Για πληροφορίες και εγγραφές, καλέστε στο 6944562527.

Ελάτε να ζήσετε τη δύναμη, τη χαρά και την ενέργεια του cheerleading – γιατί κάθε κορίτσι μπορεί να λάμψει!

Αυτή την εβδομάδα

Μάτι: «Δεν σταματούμε, δεν υποκύπτουμε» – Νέα παρέμβαση συγγενών θυμάτων και εγκαυματιών

Στις δικαστικές αίθουσες βρέθηκαν για ακόμη μία φορά συγγενείς...

Νέος Βουτζάς: Έντονη διαμαρτυρία για τη μείωση των λεωφορειακών δρομολογίων από 34 σε 17

Την έντονη διαμαρτυρία του για τις αλλαγές στη συγκοινωνιακή...

Σπάτα: Έκκληση για μάρτυρες τροχαίου κοντά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Έκκληση για πληροφορίες απευθύνει οδηγός που, σύμφωνα με την...

Γεράσιμος Βουδούρης για το ιατρείο στο Κολωνάκι: «Όλοι γνώριζαν για την πλασμαφαίρεση»

Σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία του ιατρείου στο Κολωνάκι,...

ΝΕΑ

Μεγάλη νησιώτικη γιορτή στο Πικέρμι με την Αθλητική Ένωση Πικερμίου

Μια μεγάλη γιορτή με άρωμα Αιγαίου διοργανώνει η Αθλητική...

Πικέρμι: Η εβδομάδα στρώνει τραπέζι στο Οβελιστήριο των Φίλων

Κάθε ημέρα και μια διαφορετική σπιτική γεύση! Στο Οβελιστήριο...

RPN.GR