Υδροφόρα “Γιώργος” : Εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε όλη την Ανατολική Αττική!

302

Ονομάζομαι Γιώργος Ξυπόλυτος και ζω στην Ανατολική Αττική, μεγάλωσα στο Πικέρμι. Από μικρός έχω εργαστεί στο τομέα των Υδροφόρων και το 2000 ξεκίνησα με μία υδροφόρα την δικιά μου επιχείρηση. Η άμεση εξυπηρέτηση, η τυπικότητα και ο επαγγελματισμός μου έχουν αφήσει ευχαριστημένους τους πελάτες μου και το θετικό αυτό αποτέλεσμα καθρεπτίζεται στην επέκταση της επιχείρησης και του στόλου των υδροφόρων μας. Στην ευρύτερη περιοχή με έμαθαν ως “Υδροφόρα Γιώργος” σε αυτό συνέβαλε η φιλική μου σχέση με τους πελάτες.

Με νέο εξοπλισμό και δυναμική παρουσία συνεχίζει πλέον η Υδροφόρα Γιώργος Idrometafores. Αναλαμβάνει τη μεταφορά πόσιμου νερού για  πισίνες, αναλαμβάνει ποτίσματα κήπων και κτημάτων, υποστηρίζει δημόσια έργα οδοποιίας (προετοιμασία με βρέξιμο του 3Α).

Γεμίζει δεξαμενές υδροδότησης σε περιοχές που δεν έχουν συνδεθεί ακόμα με την δημοτική υδροδότηση, συνεργάζεται με εταιρείες που ασχολούνται με σκυροδέματα, αναλαμβάνει την μεταφορά νερού σε εργοστάσια και εργοτάξια.

Υδροφόρα “Γιώργος” Idrometafores: εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο!Μέχρι και με κινηματογραφικές εταιρείες συνεργάζεται και έχει λάβει μέρος σε video clip ρίχνοντας τεχνητή βροχή σε ταινίες ή διαφημίσεις και γενικά τροφοδοτεί όπου αλλού χρειάζονται νερό για οποιονδήποτε λόγο!Υδροφόρα Γιώργος Idrometafores

Ο Γιώργος με την υδροφόρα του έκανε τα ποτίσματα στο γήπεδο ”Σκούφος” της Ραφήνας πριν λίγο καιρό που μπήκε ο καινούργιος χλοοτάπητας και συμμετέχει επίσης στις εργασίες του νέου γηπέδου Ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην Αρίωνος. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 και έχει έδρα το Πικέρμι. Η νέα ιστοσελίδα της εταιρίας με επιπλέον πληροφορίες ονομάζεται idrometafores.gr  Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Γιώργος στις 23 Ιουλίου του 2018 ήταν από τους πρώτους που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή μέσα στις φλόγες προσπαθώντας εθελοντικά να σβήσει την φωτιά γεμίζοντας συνέχεια νερό το βυτίο και με κίνδυνο της ζωής του βοηθούσε και όποιον συμπολίτη μας είχε ανάγκη…