Υδροφόρα “Γιώργος” Idrometafores : εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο

406

Με νέο εξοπλισμό και δυναμική παρουσία συνεχίζει πλέον η Υδροφόρα Γιώργος Idrometafores.

Αναλαμβάνει τη μεταφορά πόσιμου νερού για  πισίνες, αναλαμβάνει ποτίσματα κήπων και κτημάτων, υποστηρίζει δημόσια έργα οδοποιίας (προετοιμασία με βρέξιμο του 3Α).

Γεμίζει δεξαμενές υδροδότησης σε περιοχές που δεν έχουν συνδεθεί ακόμα με την δημοτική υδροδότηση, συνεργάζεται με εταιρείες που ασχολούνται με σκυροδέματα, αναλαμβάνει την μεταφορά νερού σε εργοστάσια και εργοτάξια.

Υδροφόρα Γιώργος Idrometafores

Μέχρι και με κινηματογραφικές εταιρείες συνεργάζεται και έχει λάβει μέρος σε video clip ρίχνοντας τεχνητή βροχή σε ταινίες ή διαφημίσεις και γενικά τροφοδοτεί όπου αλλού χρειάζονται νερό για οποιονδήποτε λόγο!

Υδροφόρα Γιώργος Idrometafores

Ο Γιώργος με την υδροφόρα του έκανε τα ποτίσματα στο γήπεδο  ”Σκούφος” της Ραφήνας πριν λίγο καιρό που μπήκε ο καινούργιος χλοοτάπητας και συμμετέχει επίσης στις εργασίες του νέου γηπέδου Ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην Αρίωνος.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 και έχει έδρα το Πικέρμι. Η νέα ιστοσελίδα βρίσκεται στο Υδροφόρα Γιώργος Idrometafores  με επιπλέον πληροφορίες και τρόπους επικοινωνίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Γιώργος στις 23 Ιουλίου του 2018 ήταν από τους πρώτους που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή μέσα στις φλόγες προσπαθώντας εθελοντικά να σβήσει την φωτιά γεμίζοντας συνέχεια νερό το βυτίο και με κίνδυνο της ζωής του βοηθούσε και όποιον συμπολίτη μας είχε ανάγκη…

Αφήνοντας πίσω αυτές τις δύσκολες για όλους στιγμές,  αντιμετωπίζει τις ανάγκες των πελατών με σεβασμό και ξεκάθαρη σχέση ώστε να υπάρχει από κοινού ωφέλεια σε κάθε συναλλαγή.

 

Υδροφόρα Γιώργος Idrometafores Υδροφόρα Γιώργος Idrometafores Υδροφόρα Γιώργος Idrometafores Υδροφόρα Γιώργος Idrometafores Υδροφόρα Γιώργος Idrometafores Υδροφόρα Γιώργος Idrometafores Υδροφόρα Γιώργος Idrometafores