Υπ. Βουλευτής Δρ. Αθανασιάδης Γεώργιος “Υπάρχει σοβαρή ευθύνη ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα”

227

Με πρόσφατες τις αναφορές του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη , για όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο υπ. Βουλευτής με τη ΝΔ στην Αν. Αττική Δρ. Αθανασιάδης Γεώργιος , συναντήθηκε σήμερα με τον π. Αντιπρόεδρο της Football League Παναγιώτη Γιαννόπουλο με τον οποίο συζήτησε  θέματα που αφορούν το χώρο του ποδοσφαίρου , αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό.

Ο Γ. Αθανασιάδης , αναφέρθηκε στις εγκαταλελειμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην Αττική και χρησιμοποιήθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και οι περισσότερες των οποίων σήμερα καταρρέουν. 

“Στην Αν. Αττική , υπάρχουν πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις που θα πρέπει να αξιοποιηθούν και είναι στις προτεραιότητες της ΝΔ η αξιοποίησή τους. Στο χώρο του αθλητισμού αλλά και του ποδοσφαίρου, όπως ανέφερε ο πρόεδρός μας, θα έχουμε brain drain. Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και δεν μπορεί μια κυβέρνηση να αυτοσχεδιάζει και να δίνει πρόχειρες λύσεις όταν βρίσκει προβλήματα. Συζητώντας με τον π. Αντιπρόεδρο της Football League και κάνοντας μια αναδρομή στο χώρο του ποδοσφαίρου , είδαμε ότι – ευκαιριακά – τα τελευταία χρόνια και ανάλογα με την εκλογική πελατεία των διοικούντων , αλλάζουν τα συστήματα και οι κανόνες ανόδου και υποβιβασμού των ομάδων. Πως είναι δυνατόν να υπάρχει σοβαρός σχεδιασμός και πρόγραμμα, όταν επικρατούν αυτές οι συνθήκες;”  ανέφερ ο υπ. Βουλευτής Γ. Αθανασιάδης.