υπ. Βουλευτής Γεώργιος Αθανασιάδης “Ο άνθρωπος της καρδιάς μας

830

Μια διαφορετική πολιτική προεκλογική συγκέντρωση , είχαμε στη Ραφήνα, απο ένα κορυφαίο επιστήμονα!

Ο Δρ. Γεώργιος Αθανασιάδης , υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στη περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, πραγματοποίησε την προεκλογική του συγκέντρωση στη Ραφήνα.

Σε μια συγκέντρωση, που όλοι οι καλεσμένοι, έβλεπαν απέναντί τους, πρώτα απ’ όλα τον ΑΝΘΡΩΠΟ, τον ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, τον ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΚΑΡΔΙΑΣ – ΘΩΡΑΚΟΣ MD – PhD, τον γείτονά τους, τον φίλο τους.

Ένα υπ. Βουλευτή, που επιλέχθηκε αξιοκρατικά ανάμεσα σε χιλιάδες υποψηφίους με όπλο του, το δυνατό βιογραφικό του και την προσφορά του στους συνανθρώπους του.

“Ως γιατρός έχω μάθει να προσφέρω στον συνάνθρωπο, αυτό θέλω να κάνω και ως πολιτικός”  ανέφερε ο Γιώργος  Αθανασιάδης στην ομιλία του, η οποία δεν ήταν στη ξύλινη γλώσσα της πολιτικής, αλλά της δύσκολης “καθημερινότητας” με την οποία βρίσκονται αντιμέτωποι οι πολίτες.

“Η ασφάλεια των πολιτών είναι στο κόκκινο… η Ανατολική Αττική δεν έχει δει εδώ και πολλά χρόνια σοβαρές επενδύσεις που θα την βοηθήσουν να αναπτυχθεί… πέρασε χρόνος απο την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου, στην οποία το κράτος ήταν απόν και οι επιπτώσεις της εξακολουθούν να ταλαιπωρούν συμπολίτες μας …. στο χώρο της υγείας η κατάσταση είναι τραγική….”   ήταν μερικά απο τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο υπ. Βουλευτής, ο οποίος κλείνοντας την ομιλία του και ζητώντας τον ένα απο τους τρεις σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Αττική τόνισε ότι  “Με χέρια καθαρά και πολύ δουλειά, θα καταφέρουμε όλοι μαζί να έχουμε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση για μια ισχυρή Ελλάδα”

Στη χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση του Γιώργου Αθανασιάδη, παρόντες ήταν οι πρώην Δήμαρχοι Βασίλης Πιστικίδης και ο Γιώργος Χριστόπουλος, ο οποίος μαζί με την Δημ. Σύμβουλο Σίσυ Κατσούδα παρουσίασαν στους προσκεκλημένους τον Γιώργο Αθανασιάδη, τονίζοντας την αξία του ως Άνθρωπο και ως διακεκριμένο Επιστήμονα , ο οποίος αξίζει να μας εκπροσωπήσει στην Βουλή. 

Δείτε εικόνες απο την χθεσινή εκδήλωση ΕΔΩ