Υπάρχουν και χειρότερα!Στα δυο κόπηκε από τα σκουπίδια δρόμος στα Διαβατά Θεσσαλονίκης

351

Στα δύο έχουν κόψει στην κυριολεξία τον δρόμο τα σκουπίδια στην περιοχή  του Ελαιώνα που βρίσκεται πίσω από τις φυλακές Διαβατών καθώς σχηματίζουν βουνά.

Του Βασίλη Παναγιωτίδη

Η ίδια τραγική εικόνα επικρατεί και σε κοντινή απόσταση και πιο συγκεκριμένα  στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, που βρίσκεται επίσης πίσω από τις φυλακές Διαβατών και δίπλα στον οικισμό των Ρομά. Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος δρόμος από τον οποίο περνούν καθημερινά εκατοντάδες οχήματα, οδηγεί και στην οδό Πόντου, που ενώνει  την βιομηχανική περιοχή της Σίνδου με τη Θεσσαλονίκη.

Οι απέραντοι σκουπιδότοποι από μπάζα και σκουπίδια που έχουν σχηματιστεί και στις δύο περιοχές αποτελούν υγειονομικές βόμβες. Στην μία περίπτωση τόνοι από υλικά ανακαίνισης και σκουπίδια βγαίνουν μέχρι και το δρόμο δυσκολεύοντας την κυκλοφορία των αυτοκινήτων και των φορτηγών που εισέρχονται και εξέρχονται από τις επιχειρήσεις που υπάρχουν στο σημείο, ενώ παράλληλα υπάρχει έντονη δυσοσμία. Στην άλλη περίπτωση η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη καθώς τα σκουπίδια έχουν κλείσει το δρόμο και η διέλευση από το σημείο είτε με το αυτοκίνητο, είτε με τα πόδια είναι ακατόρθωτη.

Δείτε φωτογραφίες:

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, παπούτσια, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, μοτοσικλέτα, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση