spot_img
33.8 C
Rafina
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Υποψήφιος με τον Τζιτζικώστα ο πατέρας του Άλκη Καμπανού

 

 

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα θα είναι στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 του Οκτώβρη ο πατέρας του δολοφονημένου Άλκη, Αριστείδης Καμπανός.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ρ/σ Metropolis 95,5, ο Αριστείδης Καμπανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, απευθύνοντας κάλεσμα συστράτευσης κατά της οπαδικής βίας.

«Θεωρώ ότι έχω πράξει αυτό που πίστευα και πιστεύω ότι κάνω σωστά, σε έναν αγώνα κατά της βίας. Έκανα το αυτονόητο γιατί ουσιαστικά αυτή την οπαδική βία τα τελευταία χρόνια την βιώνουμε σε πολλές φάσεις και πρέπει να συστρατευτούμε όλοι μας ενάντια σε αυτό που έχει γίνει μάστιγα σε αυτή την κοινωνία. Το φαινόμενο της οπαδικής βίας δεν είναι μόνο αυτοί που αποτελούν τα θύματα και η φωνή των θυμάτων. Πρέπει η πολιτεία, οι παράγοντες, οι φίλαθλοι που αγαπάνε την ομάδα τους, οι δημοσιογράφοι, όλοι. Να σκύψουμε σε αυτό το πρόβλημα και να γιατρέψουμε το κακό απόστημα του ποδοσφαίρου», είπε.

«Υπέβαλα την πρότασή μου στον περιφερειάρχη, τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, για να συμπεριληφθώ στον συνδυασμό του, ενστερνιζόμενος τις απόψεις του για την καταπολέμηση της βίας στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πρέπει να γίνει κοινός σκοπός όλων μας. Πλέον, η πόλη θα γίνει πιο δυνατή. Θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για τον Μιχάλη, γιατί η πόλη εκεί δεν στάθηκε δυνατή. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν σκοτώνει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας του Άλκη.

«Κατεβαίνω με τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και βλέπω ότι ο κοινός σκοπός μας για την εξυγίανση του χώρου του αθλητισμού και ειδικότερα του χώρου του ποδοσφαίρου είναι κοινός σκοπός, όχι μόνο δικός μας, αλλά πρέπει να γίνει κοινός σκοπός όλων μας», πρόσθεσε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στη μνήμη του 19χρονου Άλκη που ακόμη εκκρεμμεί, ο κ. Καμπανός είπε πως μπορεί να μην ήταν ώριμες οι συνθήκες. «Πιστεύω ότι στο μέλλον θα γίνει, θα ήθελα να παρευρεθώ και να είμαι αγκαλιασμένος με τους υγιείς φιλάθλους του Άρη και του ΠΑΟΚ. Να αποδείξουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι του αθλητισμού που ενώνει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αυτή την εβδομάδα

Αποκλειστική συνέντευξη – Δήμητρα Τσεβά (βίντεο): Η γραμμή 314 φέρνει την αστική συγκοινωνία στην «καρδιά» της Ραφήνας

Μια σημαντική αλλαγή στον συγκοινωνιακό χάρτη της Ραφήνας ανακοίνωσε,...

Ανάβυσσος: Σε κρίσιμη κατάσταση 4χρονος στο «Αγία Σοφία» – Τραυματίστηκε σε πισίνα ξενοδοχείου

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία...

Αύριο η μεγάλη Ημέρα Ποδηλάτου στο Πάρκο Καραμανλή

Αύριο η μεγάλη γιορτή για τα παιδιά, την οδική...

Ακίνητα: Στον «πάγο» έως το 2030 ΦΠΑ και φόρος υπεραξίας

Παράταση έως το τέλος του 2030 λαμβάνουν βασικά φορολογικά...

Σέρρες: Ποιος είναι ο βαρυποινίτης που απέδρασε από το νοσοκομείο

Βαρύ ποινικό παρελθόν αποδίδεται στον 40χρονο κρατούμενο αλβανικής καταγωγής,...

ΝΕΑ

Αύριο η μεγάλη Ημέρα Ποδηλάτου στο Πάρκο Καραμανλή

Αύριο η μεγάλη γιορτή για τα παιδιά, την οδική...

Ακίνητα: Στον «πάγο» έως το 2030 ΦΠΑ και φόρος υπεραξίας

Παράταση έως το τέλος του 2030 λαμβάνουν βασικά φορολογικά...

Σέρρες: Ποιος είναι ο βαρυποινίτης που απέδρασε από το νοσοκομείο

Βαρύ ποινικό παρελθόν αποδίδεται στον 40χρονο κρατούμενο αλβανικής καταγωγής,...

Πλήρης Ανακαίνιση Σπιτιού: Πότε Αξίζει και Ποιοι Παράγοντες Επηρεάζουν το Κόστος

Ένα σπίτι που έχει κατασκευαστεί πριν από αρκετές δεκαετίες...

Καιρός: Φθινοπωρινή μεταβολή με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Αλλάζει σταδιακά το σκηνικό του καιρού από σήμερα, Σάββατο...

Τραγωδία στη Χαλέπα: Νεκρή 19χρονη σε τροχαίο με μοτοσικλέτα

Μία 19χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο...

RPN.GR