spot_img
14.9 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Στάθης Παναγιωτόπουλος: “Είχε στείλει χυδαίο μήνυμα στην Καρολάιν Κράουτς – Ήμασταν 15 χρονών τότε”

 

 

 

«Όλοι ξέραμε ότι είναι αισχρός», λέει για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο η κολλητή φίλη της Καρολάιν Κράουτς, αποκαλύπτοντας πως όταν το θύμα της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά ήταν 15 – 16 ετών ο πρώην παρουσιαστής την είχε προσεγγίσει και της ζήτησε να πάνε για καταδύσεις στην Αλόννησο.

Τότε η Καρολάιν «γέλαγε με την ηλιθιότητά του», σύμφωνα με τη φίλη της, η οποία υποστήριξε πως στο νησί γνώριζαν ότι «είναι γλοιώδης».

«Τρία τέσσερα χρόνια ήμασταν καλές φίλες. Ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Εξω καρδιά. Κοινωνική φουλ, πηγαίναμε για καταδύσεις μαζί και προσκοπισμό. Ηταν φουλ άτομο με ενέργεια, πάθος για να εξερευνήσει τα πάντα» είπε στον ΑΝΤ1 η φίλη τηςΚαρολάιν Κράουτς. Οπως αποκάλυψε, ο πρώην παρουσιαστής είχε προσεγγίσει την 15χρονη τότε Καρολάιν και της είχε πει να πάνε για καταδύσεις.

Τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «τον είχαμε γνωρίσει, ήταν στο ίδιο, τέλος πάντων, καταδυτικό κέντρο, που κάναμε τις καταδύσεις εμείς, ήταν και ο Στάθης. Τον ξέραμε γενικότερα τον Στάθη. Της είχε στείλει και μήνυμα, θυμάμαι, τότε που κάναμε τις καταδύσεις. Χυδαία θυμάμαι ήταν, το τι της έλεγε δεν θυμάμαι. “Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;” κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης. Οτι έκανε αυτό που έκανε όχι. Αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι αισχρός». Οταν πήρε το μήνυμα η Καρολάιν «γέλαγε περισσότερο. Δεν θυμάμαι τι του είχε απαντήσει τότε, αλλά γέλαγε με την ηλιθιότητά του, πιστεύοντας ότι θα απαντήσει και καλά με… δηλαδή από αυτή την άποψη γέλαγε».

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Φέτος το Πάσχα… μυρίζει Άσπρο γίδι!

Ξέχνα τα «ήσυχα» Πάσχα και τα τυπικά τραπέζια. Φέτος,...

Επιτήδειοι απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη – Σύλληψη 35χρονου

Εκατόν σαράντα έξι χρυσές λίρες και περίπου 4.000 ευρώ...

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γεύσεις που… δεν παίζουν- Ραντεβού στο Mamas το Σάββατο

Ένα βράδυ με άρωμα παρέας, ψητού και μουσικής Αν ψάχνεις...

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, παραχώρησε την καρέκλα του στη… μελλοντική δήμαρχο

Με την πιο γλυκιά «καλημέρα» ξεκίνησε η ημέρα του...

ΝΕΑ

Ραφήνα: Φέτος το Πάσχα… μυρίζει Άσπρο γίδι!

Ξέχνα τα «ήσυχα» Πάσχα και τα τυπικά τραπέζια. Φέτος,...

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

RPN.GR