spot_img
16.5 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Άγριο έγκλημα στη Χαλκιδική

 

 

 

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο άντρες στην Χαλκιδική, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Όλα έγιναν περίπου στις 10 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (20/10) όταν δύο αδέλφια με καταγωγή από την Αλβανία, ηλικίας 27 και 47 ετών, πήγαν έξω από το σπίτι του 53χρονου θύματος και ξεκίνησαν ένα άγριο επεισόδιο μαζί του, με τον γιο του 24 ετών και με την 18χρονη κόρη του.

Κάποια στιγμή ο 27χρονος μαχαίρωσε τον 24χρονο και έσπρωξε την νεαρή κοπέλα με την οποία φέρεται να είχαν προσωπικές σχέσεις, ενώ ο αδελφός του χτύπησε με τσεκούρι στο στήθος και τον θώρακα τον 53χρονο με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Όταν ο άτυχος 53χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας ήταν ήδη αργά και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα δύο αδέλφια, 27 και 47 ετών, συνελήφθησαν το μεσημέρι της επόμενης ημέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου. Εκείνος με τη σειρά του τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ μετά την απολογία τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και μεταφέρθηκαν στις φυλακές της Νιγρίτας.

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γεύσεις που… δεν παίζουν- Ραντεβού στο Mamas το Σάββατο

Ένα βράδυ με άρωμα παρέας, ψητού και μουσικής Αν ψάχνεις...

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, παραχώρησε την καρέκλα του στη… μελλοντική δήμαρχο

Με την πιο γλυκιά «καλημέρα» ξεκίνησε η ημέρα του...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 7 Απριλίου για 5 θέματα

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Ραφήνα Πικέρμι: Που θα δηλώσετε τις ζημιές από την κακοκαιρία ERMINIO στην κατοικία ή την επιχείρησή σας

Ανακοίνωση Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου για δηλώσεις ζημιών σε...

ΝΕΑ

Πώς φαίνεται η αφρικανική σκόνη από ψηλά – Ορατή ακόμη και από το διάστημα

  Σχεδόν εξωπραγματικές ήταν οι εικόνες που καταγράφηκαν στην Κρήτη...

RPN.GR