spot_img
18.3 C
Rafina
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη

 

 

Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι του βρέθηκε σε διαμέρισμα, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, ένας 41χρονος, υπήκοος Αρμενίας, ενώ δίπλα ήταν ο πατέρας του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

«Βρήκα τον γιο μου νεκρό και τον άντρα μου αναίσθητο» είπε στην Άμεση Δράση η μητέρα του 41χρονου και σύζυγος του πατέρα του.

Το έγκλημα φέρεται να έλαβε χώρα στις 19:00 περίπου, το απόγευμα της Τετάρτης, σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου.

Σε λίγα λεπτά ο χώρος αποκλείστηκε από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον πατέρα για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ο 41χρονος είχε ήδη καταλήξει. Σοκαρισμένη η μητέρα του κλήθηκε να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

Την υπόθεση ανέλαβαν να εξιχνιάσουν οι πολύπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Από την πρώτη στιγμή βασικός ύποπτος για την τέλεση της ανθρωποκτονίας κρίθηκε ο πατέρας. Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί δεν προκύπτει παρουσία τρίτου προσώπου στη σκηνή του εγκλήματος.

Περίοικοι ανέφεραν ότι πατέρας και γιος είχαν έντονους καυγάδες, σχεδόν καθημερινά, την τελευταία εβδομάδα. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται. Η αιτία θανάτου του 41χρονου άντρα θα προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: thestival.gr

 

Αυτή την εβδομάδα

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

ΝΕΑ

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

Revoil Νικολάου στο Πικέρμι: Καθαρό παρμπρίζ για κάθε διαδρομή

Όταν η βροχή ξεκινά, η καθαρή ορατότητα γίνεται προτεραιότητα....

RPN.GR