spot_img
15.3 C
Rafina
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Κρήτη: Τι ισχυρίστηκε στην απολογία της η 38χρονη – Κρίθηκε προφυλακιστέα

 

 

 

Προφυλακίστηκε η 38χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο Γ. Μ., τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου.

Η προσέλευσή της στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για την απολογία της, έγινε στις 7.30 το πρωί με διαδικασίες- εξπρές ενώ μία ώρα αργότερα πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας σύμφωνα με το cretalive.gr.

Mε κατεβασμένο το κεφάλι, η 38χρονη βγήκε από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου μπήκε σε ένα υπηρεσιακό όχημα, χωρίς να πει κουβέντα.

Η 38χρονη, σύμφωνα με τους συνηγόρους της, υποστήριξε ότι είναι μία γυναίκα που είχε κακοποιηθεί από το 36χρονο θύμα, προσθέτοντας ότι και εκείνο το βράδυ δεχθηκε ακόμη μία κακοποιητική συμπεριφορά από τον ίδιο. Ανέφερε, επίσης, ότι ήταν φοβισμένη και για αυτόν τον λόγο δεν παραδόθηκε αμέσως στις Αρχές.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της 38χρονης, Απόστολος Λύτρας και Μανώλης Δρακωνάκης, σε δηλώσεις τους, τόνισαν ότι η πελάτισσά τους στην απολογία της απέρριψε τους ισχυρισμούς περί ύπαρξης ακόμη μίας γυναίκας που εμπλέκεται στην υπόθεση, σημειώνοντας πως μετά την επίθεση με το υγρό, που είπε ότι ήταν καθοριστικό και το είχε προμηθευτεί από το διαδίκτυο, η ίδια έφυγε με τα πόδια από το ξενοδοχείο και μετά χρησιμοποίησε ταξί.

«Στην απολογία της δήλωσε ότι φοβάται για τη ζωή της και δέχεται απειλές», ανέφερε ο κ. Λύτρας.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, περιμένοντας τα νεότερα…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φάκελος της υπόθεσης δεν “κλείνει”. Mε την προφυλάκιση της συνεχίζονται οι έρευνες των δικαστικών και αστυνομικών αρχών για την ταυτοποίηση των συνεργών της.

Υπενθυμίζεται ότι όταν είχε ερωτηθεί από τον Εισαγγελέα “για ποιον λόγο κρυβόταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα” εκείνη είχε απαντήσει “κρυβόμουν γιατί φοβόμουν, δεν μπορούσα να διαχειριστώ την όλη κατάσταση, ήμουν και είμαι σε σοκ”.

‘Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, η 38χρονη παραδόθηκε στις αρχές νωρίς το απόγευμα της Τρίτης καθώς καταζητούνταν για την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά του εν διαστάσει συζύγου της, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο του Ηρακλείου, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Την παρέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου αφού τη συνάντησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός Αστυνομικού Μεγάρου.

Αυτή την εβδομάδα

Τροχαίο δυστύχημα στην Αττάλεια με νεκρούς και τραυματίες

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 26 τραυματίστηκαν σε δυστύχημα με...

ΚΑΠΗ Γραμματικού: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και γλέντι

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ Γραμματικού, το Διοικητικό...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Στον “μαρτυρικό” και σωτηριολογικό χαρακτήρα της Μητέρας Εκκλησίας, στη...

Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ο Πηνειός, πλημμύρισε ο Αγιόκαμπος – Νερά σε σπίτια και επιχειρήσεις

Στις αυλές των σπιτιών στον οικισμό Μεσάγκαλα Λάρισας, έχει...

ΠΑΣΟΚ: Σφοδρή κριτική στον Πρωθυπουργό για το εργατικό δυστύχημα στη “Βιολάντα”

Με αιχμές σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,...

ΝΕΑ

Τροχαίο δυστύχημα στην Αττάλεια με νεκρούς και τραυματίες

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 26 τραυματίστηκαν σε δυστύχημα με...

ΚΑΠΗ Γραμματικού: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και γλέντι

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ Γραμματικού, το Διοικητικό...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Στον “μαρτυρικό” και σωτηριολογικό χαρακτήρα της Μητέρας Εκκλησίας, στη...

ΠΑΣΟΚ: Σφοδρή κριτική στον Πρωθυπουργό για το εργατικό δυστύχημα στη “Βιολάντα”

Με αιχμές σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,...

Οι αγοραστικές συνήθειες των Ελλήνων καταναλωτών στα σούπερ μάρκετ

Οι Έλληνες καταναλωτές, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας...

Αφιέρωμα στη Μητέρα & παρουσίαση του βιβλίου Δημιουργία Ζωής

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026,...

RPN.GR