spot_img
12.5 C
Rafina
Σάββατο, 31 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Νίκος Ξανθόπουλος: Κλείνει ένα μήνα στη ΜΕΘ

 

 

 

Παραμένει στην Εντατική ο Νίκος Ξανθόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε σχετικό ρεπορτάζ το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου.

Δημοσιογράφος συνδέθηκε ζωντανά με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και είπε για τον ηθοποιό:

«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Νίκο Ξανθόπουλο, σχεδόν συμπληρώνει ένα μήνα στην εντατική ιδιωτικής κλινικής. Η οικογένειά του δεν βγάζει κάποιο δελτίο τύπου ή κάποιες πληροφορίες γιατί δεν έχουν κάποια θετικά αποτελέσματα, εκτός του ότι άνοιξε τα μάτια του. Αυτό ήταν το μόνο θετικό. Αυτό έγινε τα Χριστούγεννα αλλά δεν είχε κάποια άλλη ανταπόκριση. Έχει πολλά καρδιακά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια, τα οποία δημιούργησαν προβλήματα στα ζωτικά όργανα, γι αυτό και χρειάστηκε να μπει στην εντατική».

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια: «Οι γιατροί είναι πολύ επιφυλακτικοί γιατί είναι πάρα πολύς ο χρόνος που είναι στην εντατική και φοβούνται για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Δίπλα του είναι δύο κολλητοί του, ο Τάσος Κοντογιαννίδης, παλιός δημοσιογράφος και η Βάσω Κυριακίδου».

Αυτή την εβδομάδα

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Μπήκε μεθυσμένος στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό και οδήγησε για 300 μέτρα – rpn

Χειροπέδες σε 28χρονο Αμερικανό μπασκετμπολίστα της Α2 κατηγορίας πέρασαν...

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

ΝΕΑ

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

Στο εξωτερικό η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία για την εξαφάνιση

Στο εξωτερικό είχε διαφύγει η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε...

RPN.GR