spot_img
14.1 C
Rafina
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Βγήκε από την Εντατική το αγοράκι που κατάπιε Τuboflo 

 

 

 

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του μικρού αγοριού από τα Χανιά που προ ημερών κατάπιε χημική σκόνη με συνέπεια τόσο εκείνο όσο και η οικογένειά του να μπουν σε περιπέτειες. Δεν αποκλείεται να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο εντός των επόμενων 24 ωρών.

Το αγοράκι, όπως αναφέρει το ekriti.gr, αρχικά είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και από εκεί διασωληνωμένο στο ΠΑΓΝΗ, όπου οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να εισαχθεί στη ΜΕΘ Παίδων, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Έπειτα από νοσηλεία στη ΜΕΘ, το παιδάκι ξέφυγε τον κίνδυνο και σύμφωνα με τα όσα είπε στο ekriti ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, το 2,5 ετών αγοράκι βγήκε την Τρίτη (31/1) από τη ΜΕΘ και πλέον νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική. Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τον κ. Χαλκιαδάκη, το επόμενο 24ωρο να λάβει και εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Αυτή την εβδομάδα

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Μπήκε μεθυσμένος στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό και οδήγησε για 300 μέτρα – rpn

Χειροπέδες σε 28χρονο Αμερικανό μπασκετμπολίστα της Α2 κατηγορίας πέρασαν...

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

ΝΕΑ

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

Στο εξωτερικό η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία για την εξαφάνιση

Στο εξωτερικό είχε διαφύγει η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε...

RPN.GR