spot_img
27.5 C
Rafina
Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2026
spot_img

«Της έκαναν bullying γιατί την θεωρούσαν το “φυτό” του σχολείου»

 

 

 

ήνυση θα καταθέσει στην εισαγγελία ανηλίκων ο δικηγόρος της 15χρονης μαθήτριας που ξυλοκοπήθηκε στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, με τα κορίτσια που της επιτέθηκαν να ανεβάζουν το βίντεο στο TikTok.

Ο Θανάσης Χατζάκος μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το περιστατικό, στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. «Σήμερα μου έχουν δώσει εντολή για να καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία ανηλίκων για το δεύτερο περιστατικό, αυτό από το οποίο προέρχεται το βίντεο, γιατί είχε λάβει χώρα και ένα πρώτο περιστατικό τον Φεβρουάριο που πάλι είχε ξαναχτυπηθεί η εντολέας μου, το οποίο μάλιστα οι γονείς το κατήγγειλαν. Το ίδιο θύμα δηλαδή χτυπήθηκε από μία άλλη κοπέλα της παρέας. Οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στην διεύθυνση του σχολείου, αλλά δεν έγινε τίποτα και ακολούθησε το δεύτερο περιστατικό» είπε αρχικά.

«Βέβαια τώρα βλέπουμε μία κλιμακούμενη συμπεριφορά και μάλιστα μία θρασύτατη συμπεριφορά, γιατί τη διαπόμπευσαν, τράβηξαν σε βίντεο και το ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο TikTok. Έγινε μία επίπληξη από το σχολείο και είδαμε ότι δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, γιατί μετά από λίγο καιρό έγινε το δεύτερο περιστατικό με κλιμακούμενη κατάσταση γιατί υπήρξαν πιο σφοδρά χτυπήματα, αλλά και βιντεοσκοπήθηκε. Μάλιστα, αυτό το βίντεο δεν γυρνάει μόνο στο TikTokαλλά σε όλα κινητά από τα παιδιά του σχολείου. Φανταστείτε τη διαπόμπευση αυτού του παιδιού. Δεν έχουν ταυτοποιηθεί όλοι, γι’ αυτό κάναμε την μηνυτήρια αναφορά. Τη σύρανε από την πιτσαρία στο σημείο. Η κοπέλα που τη χτυπάει έχει ταυτοποιηθεί αλλά δεν είναι μόνο αυτή, είναι 10-12 άτομα που συμμετέχουν», συμπλήρωσε ο κ. Χατζάκος.

«Τη χτυπούσαν επειδή είναι πολύ καλή στα μαθήματά της και ασχολείται με τη μουσική, έχει καλές επιδόσεις και της έκαναν bullying γιατί την θεωρούσαν το “φυτό” του σχολείου. Υπήρχαν και άλλα περιστατικά, της έκαιγαν τα μαλλιά, της έβαζαν σκουπίδια στην τσάντα. Δεν έχουν πάει στον εισαγγελέα γι’ αυτό κάνουμε όλες αυτές τις κινήσεις», εξήγησε ο δικηγόρος της οικογένειας της 15χρονης.

«Μετά την κινητοποίηση κάλεσε το σχολείο τους εντολείς μου και θα πάει περαιτέρω η κατάσταση. Θα τους κάνουν αυστηρές συστάσεις ωστόσο η υπόθεση θα πάει πιο πάνω, στο υπουργείο. Αναγκάστηκε το κορίτσι να τα ομολογήσει όλα γιατί οι γονείς είδαν το βίντεο», τόνισε ο δικηγόρος, κλείνοντας.

Αυτή την εβδομάδα

Η Ραφήνα αποχαιρέτησε το FIBA 3×3 με μια γιορτή του μπάσκετ (vid-pic)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε χθες το FIBA 3x3...

Έφυγε η «φωνή της Νέας Μάκρης» – Θλίψη για την απώλεια της Λίτσας

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στη Νέα Μάκρη η απώλεια...

Ραφήνα: Με λαμπρότητα τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην Ανάληψη

Πλήθος πιστών συμμετείχε στις ιερές ακολουθίες, την αγρυπνία και...

Τζόκερ: Δύο τυχεροί θα μοιραστούν 5.139.791 ευρώ

Δύο νικητές ανέδειξε η κλήρωση του Τζόκερ (12/7) που...

ΝΕΑ

Η Ραφήνα αποχαιρέτησε το FIBA 3×3 με μια γιορτή του μπάσκετ (vid-pic)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε χθες το FIBA 3x3...

Ραφήνα: Με λαμπρότητα τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην Ανάληψη

Πλήθος πιστών συμμετείχε στις ιερές ακολουθίες, την αγρυπνία και...

Τζόκερ: Δύο τυχεροί θα μοιραστούν 5.139.791 ευρώ

Δύο νικητές ανέδειξε η κλήρωση του Τζόκερ (12/7) που...

Χριστίνα Λαμπίρη: «Νιώθω μεγάλη ενοχή που δεν έγραψα ποτέ σε εφημερίδα»

Η δημοσιογράφος μίλησε για την τηλεοπτική αυτοαναφορικότητα, την έλλειψη...

Περιορίστηκε η φωτιά στο παλιό Θέατρο Μπάντμιντον στο Πάρκο Γουδή

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο – Μήνυμα από...

Ραφήνα: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλειος Μαστροδήμας – Πολυχρονίου

Την Τρίτη 14 Ιουλίου η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό...

RPN.GR