spot_img
18.3 C
Rafina
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Έδωσαν σφηνάκι με ναρκωτικό σε ανήλικη και τη βίασαν – Η καταγγελία της

 

 

Την περασμένη Δευτέρα δυο ανήλικα κορίτσια επισκέφτηκαν μαγαζί με ναργιλέδες στην Ηλιούπολη.

Εκεί γνώρισαν έναν 32χρονο μαζί με έναν ακόμη άνδρα, οι οποίοι τις προσέγγισαν με σκοπό να τους προτείνουν να εργαστούν σεζόν στα Κύθηρα, σε μαγαζί που διαθέτει ο ένας εκ των δυο.

Μάλιστα οι δυο άνδρες δεν έχασαν ευκαιρία και πρότειναν στις δυο ανήλικες κοπέλες να βγουν και για ένα ποτό το βράδυ σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου, προκειμένου να συζητήσουν εκτενέστερα τις λεπτομέρειες για τη δουλειά στα Κύθηρα.

Όμως οι προθέσεις του ενός εκ των δύο αποδείχτηκαν εντελώς διαφορετικές. Κι’ αυτό διότι φίλος του που ήρθε μαζί και αναζητείται από την αστυνομία, φέρεται ότι έριξε ναρκωτική ουσία σε σφηνάκι το οποίο πρόσφερε στην ανήλικη προκειμένου να τη βιάσει.

Όταν άρχισε να ζαλίζεται, ξεκίνησε να τη χαϊδεύει στα γεννητικά της όργανα, προσπαθώντας να την πείσει μέσω της φίλης της να συνευρεθούν σεξουαλικά. Όμως, δεν τα κατάφερε και έφυγε από το μπαρ λίγο πριν τις 6 το πρωί.

Ξύπνησε σε άθλια κατάσταση

Στη συνέχεια, η κοπέλα, μαζί με τον φίλο του, που είχε συναντήσει το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας στην Ηλιούπολη, έφυγαν από το μαγαζί και πήγαν σε σπίτι τρίτου προσώπου στο Αιγάλεω.

Η κοπέλα, μισολιπόθυμη, σύμφωνα την καταγγελία της, φέρεται να υπέκυψε στις αρρωστημένες διαθέσεις του 32χρονου. Ξύπνησε το μεσημέρι στο ίδιο σπίτι, σε άθλια κατάσταση, χωρίς εσώρουχα. Μην μπορώντας να θυμηθεί τι ακριβώς είχε συμβεί, άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ειδοποίησε τους γονείς της και στη συνέχεια μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό Τμήμα για να αναφέρει το περιστατικό.

Στους αστυνομικούς που της πήραν κατάθεση, είπε ότι έχει απώλεια μνήμης και πως πληροφορήθηκε από τον 32χρονο ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή. Επιπλέον κατέθεσε ότι εκείνος δεν έπρεπε να εκμεταλλευτεί την ευάλωτη κατάσταση της για να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί της καθώς, εάν δεν έπινε αυτό το σφηνάκι με την ναρκωτική ουσία δεν υπήρχε περίπτωση να έκανε όσα την ανάγκασαν με τον τρόπο τους να κάνει.

Εις βάρος του 32χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και εξέφρασε την επιθυμία του να καταθέσει μαζί με τον δικηγόρο του.

Ο δεύτερος άνδρας, που φέρεται να έριξε τα ναρκωτικά στο σφηνάκι, αναζητείται από την αστυνομία ενώ του έχει ασκηθεί δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις.

Πηγή: protothema.gr

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR