spot_img
18.3 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Εξιτήριο για την Ιωάννα Μαλέσκου

 

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε την Παρασκευή (5/5) ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών και σήμερα Δευτέρα (8/5) η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και κατά την έξοδό της μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, ενώ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Πρέπει να σας πω ότι πέρα από τη συναισθηματική φόρτιση και τις ορμόνες που είναι στον Θεό, είμαι τόσο ήρεμη κι ευτυχισμένη που δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι, που το κουβαλούσα τόσο καιρό και μας κράτησε όλο το χρόνο που εκείνη ήθελε, τελικά είναι στην αγκαλιά μου. Συγκινήθηκα πολύ», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Οι πρώτες ώρες είναι που παίρνεις αυτό το βάπτισμα του πυρός που πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ένα ανθρωπάκι να φροντίσεις, το αυτοκολλητάκι μου, έτσι τη λέω, και αλλάζουν όλοι οι ρυθμοί. Είναι νέο στάδιο προσαρμογής που ακόμα δεν το έχω κάνει πολύ δικό μου. Είμαι άυπνη, λίγο ζορισμένη, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη και τώρα επιστρέφοντας και στο σπίτι… Κατά τη διάρκεια της κύησης, δε θα έλεγα ότι είχα τρομερές δυσκολίες. Είχα περισσότερο αυτά τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας μου και όσο πλησίαζε ο καιρός είχα αυτά τα συναισθήματα της λαχτάρας, του πρωτόγνωρου που δεν ξέρεις τι είναι όλο αυτό που ξεκινά και έρχεται», συνέχισε.

«Καταλαβαίνω την αγωνία, το ενδιαφέρον και την αγάπη και τη δική σας και του κόσμου να μάθουν αν γέννησα ή όχι, αλλά είναι τρομερά πιεστικό για μια έγκυο. Και το λέω αυτό γιατί το εισέπραξα στο βαθμό που το φίλτραρα μέσα μου, αλλά μια γυναίκα που δεν μπορεί, αυτή η πίεση είναι τρομερή. Καλό είναι να αποφεύγουμε αυτή την ερώτηση», τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία πριν από περίπου ένα μήνα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Κωνσταντίνο Δανιά, επιλέγοντας να κρατήσει τόσο τον γάμο όσο και την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR