spot_img
19.1 C
Rafina
Σάββατο, 16 Μαΐου, 2026
spot_img

Γουδή: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στη μέση του δρόμου

 

 

 

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση με τον εντοπισμό χθες το απόγευμα του πτώματος μίας ηλικιωμένης γυναίκας στον πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης στου Γουδή.

Το πτώμα ήταν τυλιγμένο με κουβέρτα και δεμένο με σκοινί ενώ τα πόδια ήταν δεμένα με πλαστική σακούλα.

 Όλα δείχνουν ότι οι δράστες μετέφεραν τη σορό προς άγνωστο σημείο και για κάποιους λόγους εγκατέλειψαν αιφνιδιαστικά την προσπάθεια, αφήνοντας το πτώμα της άτυχης γυναίκας στη μέση του δρόμου και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που είδε τουλάχιστον ένα άτομο να αφήνει το πτώμα στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης 49.

 Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για μια γυναίκα η οποία το χθες το απόγευμα βρέθηκε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ που έχει αναλάβει τις έρευνες και έδωσε κατάθεση.

Το πτώμα βρέθηκε στις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου, από έναν περαστικό που ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα.

Αμέσως στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αποκλείστηκε η περιοχή.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε και ιατροδικαστής ο οποίος δεν διαπίστωσε εξωτερικά τραύματα ή κάποιο άλλο εύρημα που να τον οδηγήσει σε κάποιο συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας. Φως πλέον αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, οπότε και θα διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

 Όσον αφορά την ταυτότητα της γυναίκας, πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια ηλικιωμένη άνω των 85 ετών, με προβλήματα υγείας και άνοια, που έμενε κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός της.οποίοι απέκλεισαν το σημείο.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Αυτή την εβδομάδα

ΟΙ δημοσιογράφοι της Ραφήνας και ”νεκρούς” ανασταίνουν

Ραφήνα: Η μεγάλη ανάσταση των «εξαφανισμένων» αντιδημάρχων Υπάρχει κάτι μαγικό...

Φρένο στην κατανάλωση και την ανάπτυξη από τις αυξήσεις τιμών

Οι συνεχείς αυξήσεις στις τιμές τροφίμων, ενέργειας και βασικών...

e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Πληρωμές για την περίοδο 18 έως 22 Μαΐου

Κατά την περίοδο 18 Μαΐου έως 22 Μαΐου, θα...

Πρωθυπουργός στο 16ο Συνέδριο Ν.Δ. «Το δίλημμα είναι: Μητσοτάκης ή οποιοσδήποτε άλλος;»

Με την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας...

ΝΕΑ

ΟΙ δημοσιογράφοι της Ραφήνας και ”νεκρούς” ανασταίνουν

Ραφήνα: Η μεγάλη ανάσταση των «εξαφανισμένων» αντιδημάρχων Υπάρχει κάτι μαγικό...

Φρένο στην κατανάλωση και την ανάπτυξη από τις αυξήσεις τιμών

Οι συνεχείς αυξήσεις στις τιμές τροφίμων, ενέργειας και βασικών...

e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Πληρωμές για την περίοδο 18 έως 22 Μαΐου

Κατά την περίοδο 18 Μαΐου έως 22 Μαΐου, θα...

Το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα των Θεατρικών Ομάδων Δήμου Μαραθώνος

Ο Δήμος Μαραθώνος παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά το καλοκαιρινό...

RPN.GR