spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

«Έτσι κάνουμε στη χώρα μας» – Σοκ με την απάντηση των Δανών που άφησαν το παιδί στο αυτοκίνητο

 

 

Αδιανόητο ήταν το περιστατικό που σημειώθηκε χθες στη Ζάκυνθο, όταν ένα ζευγάρι Δανών τουριστών, άφησε το μόλις ενός έτους μωρό στο αυτοκίνητο για να ..ψωνίσει.

Κάτοικοι της περιοχής που αντιλήφθηκαν το παιδί μέσα στο σταθμευμένο και κλειδωμένο αυτοκίνητο, ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και απεγκλώβισαν το μικρό, όπως φαίνεται και στο χαρακτηριστικό tweet που ανάρτησε η Ελληνική Αστυνομία.

Το παιδί ήταν καλά στην υγεία του, ωστόσο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, το παιδί βρισκόταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο για πάνω από 30 λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν ατάραχοι και ψύχραιμοι οι γονείς, ρωτώντας τι ακριβώς συνέβη.

Η 34χρονη μητέρα και ο 31χρονος πατέρας συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλο αυτό, εμείς έτσι κάνουμε στη χώρα μας», φέρονται να είναι τα πρώτα λόγια της μητέρας ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας.

Για το περιστατικό, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου, Κώστας Καραγκούνης, δήλωσε στο imerazante: «Ένα παιδάκι είχε κλειδωθεί στο αυτοκίνητο. Ειδοποιήθηκε το κέντρο και μετέβησαν άμεσα οι δυνάμεις ασφαλείας και ΔΙΑΣ, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ενοικιαζόμενων ξεκλείδωσε το αυτοκίνητο, βγήκε το παιδάκι και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο. Βρισκόμαστε στη διαδικασία σχηματισμού δικογραφίας της μητέρας και όποιου άλλου υπεύθυνου προκύψει για το κλείδωμα του παιδιού μέσα στο αυτοκίνητο».

 

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR